Özel Hareket Ocakları`ndan Silopi`deki Terör Saldırısına Tepki

Özel Hareket Ocakları`ndan Silopi`deki Terör Saldırısına Tepki
Özel Hareket Ocakları Şırnak İl Başkanı İbrahim Barkın Silopi'de güvenlik güçlerine yapılan saldırıyı kınadıklarını söyledi. İl Başkanı İbrahim Barkın Şırnak`ın Silopi ilçesinde...
 

Özel Hareket Ocakları Şırnak İl Başkanı İbrahim Barkın Silopi’de güvenlik güçlerine yapılan saldırıyı kınadıklarını söyledi.

İl Başkanı İbrahim Barkın Şırnak`ın Silopi ilçesinde 2 güvenlik korucusunun şehit düştüğü, terör saldırısı ile ilgili basın açıklamasında bulundu

Barkın yaptığı yazılı açıklamada, Silopi ilçesinin Çalışkan beldesinde görev yerlerine intikal etmeye çalışan güvenlik korucularına, terör örgütü PKK mensuplarınca yol önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu güvenlik korucuları Halil Yerboğa ve Süleyman Tosun`un şehit düştüğünü, söyledi.

Barkın, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve emniyet güçlerinin son zamanlarda bölücü terör örgütü PKK’ya karşı yapmış olduğu başarılı operasyonlarla, tarihinin en büyük darbesini vurmaya devam etmektedir. Bitme noktasına gelen terör örgütü, bugüne kadar almış olduğu ağır darbeler nedeniyle, dış güçlerin desteği ile askerlerimize, polislerimize, korucularımıza ve sivil vatandaşlarımıza kalleşçe ve acımasızca saldırmaya devam etmektedirler.

Ülkemiz beka mücadelesi verirken haçlı ittifakı, taşeron terör örgütlerini kullanarak vatanımızı kuşatmaya ve bölmeye çalışırken, devletimiz içeride ve dışarıdaki tüm vatan hainlerine ve terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele verirken, devlete ve millete ayak bağı olmayıp, bütün gücümüz ile devletin ve milletin yanında yer almalıyız.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için bugün şehit düşen Güvenlik Köy Kurucularımıza ve tüm şehitlerimize, Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz. Bu hain saldırıyı düzenleyen bölücü terör örgütü PKK’yı ve destekçilerini şiddet ve nefretle kınıyoruz.” Diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.