Rams Global Cizre Belediye Spor’dan Maça Davet

Rams Global Cizre Belediye Spor’dan Maça Davet
Efeler Voleybol Liginde Cizre ve bölgeyi Başarılı bir şekilde temsil eden Rams Global Cizre Belediye Spor yarın ligin güçlü takımlarından Halk Bank Spor ile oynayacakları maça tüm Cizre Halkını davet etti.

Cizre’nin ve Bölgenin tanıtım yüzü Rams Global Cizre Belediye Spor, kazandığı maçlarla Efeler Liginde rüzgâr estirmeye ve güçlü rakiplerini korkutmaya devam ediyor. Galatasaray ve Fenerbahçe gibi köklü takımların yer aldığı Efeler Liginde mücadele eden Rams Global Cizre Belediye Spor sezon sonunda Şampiyon olup Cizre’yi ve Türkiye’yi Avrupa’da da temsil etmek istiyor.

Her Hafta farklı bir takım ile maç oynayarak yoluna devam eden Rams Global Cizre Belediye Spor yarın kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Halk Bank Spor’u konuk edecek.Cizre 100 Yıl Kapalı Spor Salonunda saat 13:00’te oynanacak olan maç büyük bir mücadeleye sahne olacak.

Rams Global Cizre Belediye Spor Kulüp Başkanlığı,ligde oynayacakları bu zorlu karşılaşmada Cizre’ye ve Cizre Belediye Spora gönül vermiş herkesi ve her kesimi takımlarını desteklemeye ve 12 adam olarak türbindeki yerlerini almaya davet etti.

Cizrem Gazetesi ve Cizremgazetesi.com haber sitesi ailesi olarak Rams Global Cizre Belediye Sporumuza Halk Bank Spor müsabakasında başarılar diler bu maçın Şampiyonluğa giden yolun ilk basamağı olmasını temenni ederiz.

Başarılar Rams Global Cizre Belediye Spor

Kaynak:Azad Mendeş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.