Sağlık-Sen Başkanından, Beytüşşebap’taki Acil Sağlık İstasyonlarına ziyaret

Sağlık-Sen Başkanından, Beytüşşebap’taki Acil Sağlık İstasyonlarına ziyaret
Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabgatullah Anmal, Kurban Bayramı kutlamaları kapsamında Beytüşşebap ilçesindeki Acil Sağlık İstasyonlarında görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Beytüşşebap’taki Acil Sağlık İstasyonlarında sabah, akşam, tatil demeden görev başında hastalara şifa olmak için nöbet bekleyen sağlık çalışanlarını Başkan Yardımcısı Tarık Babat ile birlikte ziyaret eden Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabgatullah Anmal, Kurban Bayramı vesilesi ile sağlık çalışanlarını görev yaptıkları birimlerinde ziyaret ederek Bayramlarını kutladı.

Ziyarette sağlık çalışanlarının zorlu coğrafyada verdiği sağlık hizmeti ve karşılaşılan zorluklar istişare edilerek daha verimli sağlık hizmetin sunulması için olması gerekebilecek imkânları oluşturulması ve bu konuların yetkililerle paylaşılması üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

whatsapp-image-2024-06-21-at-11-58-32-1.jpeg

Beytüşşebap ziyareti ile ile ilgili açıklamada bulunan Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabgattullah Anmal, bölgemizin en geçilmez denilen zorlu coğrafyanın kahraman melekleri her türlü zor şartlara ve ellerindeki kısıtlı imkanlara rağmen vatandaşlara en iyi sağlık hizmeti verdiğini ve bu denli özveri ile verilen hizmetin ise takdire şayan bir hizmet olduğunu bunun da kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Anmal, yerel düzeydeki yetkililerin bu bölgenin sağlık hizmetinin en iyi şekilde yararlanması için sağlık hizmeti sunan sağlıkçıların barınma ve sosyal yaşam üzerine projeler geliştirilmelidir. Bu anlamda sağlık çalışanları ile hasbihâl ederek bölgenin sağlık hizmetlinin gelişmesi verdikleri öneri ve fikirleri ile yol gösterici olan değerli sağlıkçı meslektaşlarımıza şükranlarımızı arz edip sendikamız tarafından hazırlanan ikramlıkları da sağlık çalışanlarımıza takdim ettik.Ayrıca ziyaretlerimiz de bizleri samimi duygularla karşılayıp mutlu bir yüzle uğurlayan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eder görevlerinde başarılar dileriz.

Kaynak:Azad Mendeş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.