Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı, İdil’de Nöbette Olan Sağlık Çalışanları ile Bayramlaştı

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı, İdil’de Nöbette Olan Sağlık Çalışanları ile Bayramlaştı
Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabgatullah Anmal ve beraberindeki sendika üyeleri İdil Devlet Hastanesi’ndeki sağlık çalışanlarını görev yerlerinde ziyaret edip bayramlarını kutladı.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Şırnak Şube Başkanlığı nöbet başında halka sağlık hizmeti veren ve Aile ziyareti olarak adlandırıldığı bayram ziyaretlerine İdil Devlet Hastanesindeki sağlık çalışanlarını ziyaret ederek devam etti.

whatsapp-image-2024-06-18-at-01-21-37.jpeg

İdil devlet hastanesinde gece gündüz demeden görev başında hastalara şifa olmak için nöbet bekleyen sağlık çalışanlarını Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabğatullah Anmal, işyeri temsilcisi Yunus Erkek ile birlikte bayram vesilesi ile sağlık çalışanlarını görev yaptıkları birimlerinde ziyaret edip, bayramlarını kutladı.

whatsapp-image-2024-06-18-at-01-20-04.jpeg

Sağlık çalışanları olarak asil bayramı özlük hakların ödendiği ve ücret adaletsizliğin kalktığı günü bayram olarak kutlayacaklarını ifade eden Sağlık-Sen şube başkanı Sabğatullah Anmal, sağlık emekçileri çeşitli konular ve toplu sözleşme sürecinde gündeme gelinmesi beklenen konular üzerine de değerlendirmelerde bulunulduklarını belirtti.

34a83075-5d53-450d-bc6b-bc6760763569.jpeg

Anmal, ziyaret vesile ile sağlık çalışanlarının güler yüzleri ile göstermiş oldukları ilgileri ve samimiyetlerinden dolayı duymuş olduğu memnuniyeti de ifade ederek sağlık çalışanlarına başarılar diledi.

Kaynak:Azad Mendeş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.