Şehitlerin Adı Cizre`de Kütüphanede Yaşatılacak

Şehitlerin Adı Cizre`de Kütüphanede Yaşatılacak
Şırnak`ta Gabar Dağında EYP Patlaması sonucu 4 Nisan 2017`de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Şehit Ufuk Bingöl ile Cizre'de 11.12.1993 yılında Şehit olan Güvenlik Korucusu Mustafa Değer'in adı...
 

Şırnak`ta Gabar Dağında EYP Patlaması sonucu 4 Nisan 2017`de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Şehit Ufuk Bingöl ile Cizre’de 11.12.1993 yılında Şehit olan Güvenlik Korucusu Mustafa Değer’in adı Şırnak’ın Cizre ilçesinde kütüphaneye verildi.

Cizre Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Recep Tayip rdoğan Anadolu Lisesi ve Vali Kamil Acun İlkokulunda oluşturulan kütüphaneye, Jandarma Uzman Çavuş Şehit Ufuk Bingöl ve Güvenlik Korucumuz Şehit Mustafa Değer’in adının verilmesi dolayısıyla tören düzenlendi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan, törende yaptığı konuşmada, şehitlerin isimlerinin sonsuza kadar yaşatılması gerektiğini belirterek, "Şehitlerimizin adı kütüphane gibi güzel bir yerde yaşayacak. Kütüphanenin yapımına destek veren herkese teşekkür ediyorum dedi.”dedi.

Açılışa Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan,Milli Eğitim Müdürü Şahan İke,Okul Yöneticileri, şehitlerin aileleri ve yakınları katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.