SENYADER Başkanı Kalenderoğlu Engellileri Sevindirdi

SENYADER Başkanı Kalenderoğlu Engellileri Sevindirdi
Şırnak'ın Silopi ilçesinde faaliyette bulunan Silopi Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İdris Kalenderoğlu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan engelliler ile bir araya geldi....
 

Şırnak’ın Silopi ilçesinde faaliyette bulunan Silopi Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İdris Kalenderoğlu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan engelliler ile bir araya geldi. Başkan Kalenderoğlu yanında getirdiği hediyeler ile engelleri sevindirdi.

Konu hakkında açılamada bulunan Silopi Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İdris Kalenderoğlu amaçlarının engellilerin yalnız olmadığını hissettirmek olduğunu söyledi. Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilerinden engelliler hakkında bilgi aldıklarını ifade eden Başkan Kalenderoğlu engellerini toplumun her alanına entegre etmek için dernek olarak aktif bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Kalenderoğlu, “Bu bağlamda Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan engelleri ziyaret etme fırsatını buldum onların sorunları ve sıkıntılarını dinledim. Engellilerimizi bir nebzede olsa sevindirme imkanı buldum. Özellikle engellilerin sorunları ile birebir ilgilenen Silopi Kaymakamı Sezer Işıktaş’a katkılarından ve bize kapıları açan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yetkileri olan Serhat Osmanlı ve Abdullah Bayar’a çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Özel Silopi Gökkuşağı Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Serhat Ormanlı ise Silopi Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İdris Kalenderoğluna yapmış oldukları ziyaretten dolayı çok teşekkür ettiğini söyledi.

Özel Silopi Gökkuşağı Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Müdür yardımcısı Abdullah Bayar’da Silopi Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İdris Kalenderoğlu’nun zaman zaman merkezlerinde bulunan engelliler ile bir araya geldiklerini ve engellileri çeşitli hediyelerle sevindirdiğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.