Senyader`den Silopi Gönüllüler Derneğine Teşekkür Ziyareti

Senyader`den Silopi Gönüllüler Derneğine Teşekkür Ziyareti
Silopi'de faaliyette bulunan Silopi Engellileri Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İdris Kalenderoğlu Silopi Gönülleri Derneği Başkanı Kemal Özdemir'i makamında ziyaret etti. Silopi Gönülleri...
 

Silopi’de faaliyette bulunan Silopi Engellileri Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İdris Kalenderoğlu Silopi Gönülleri Derneği Başkanı Kemal Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Silopi Gönülleri Derneğinde yapılan ziyarete Silopi Engellileri Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İdris Kalenderoğlu, Şırnak Talasemi Derneği Başkanı Nurullah Bartan ve Silopi Birlik Kardeşliğe Çağrı Derneği başkanı Yaşar Tatar katıldı.

Silopi Engellileri Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İdris Kalenderoğlu mütevelli heyeti seçimlerinde kendisine oy veren Kemal Özdemir’i dernek binasında ziyaret ederek teşekkür etti.

Silopi Gönülleri Derneği Başkanı Kemal Özdemir ise İdris Kalenderoğlu’nu kendi dernek yöneticileri ile yaptıkları ortak istişare sonucunda mütevelli üyesi olarak görmek istediklerini ve o yönde oy kullandıklarını söyledi.

Kemal Özdemir ayrıca mütevelli heyeti seçimlerine katılan herkese teşekkür ettiğini ifade ederek Silopi Engellileri Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İdris Kalenderoğlu’na yeni görevinde başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.