Serhat Spor Kumçatı Sporu Gole Boğdu

Serhat Spor Kumçatı Sporu Gole Boğdu
Şırnak 1.Amatör Süper Liginde oynanan Futbol Maçında Cizre Serhat Spor deplasmanda Kumçatı Sporu 10-0 gibi farklı bir skorla yenerek hem rakiplerine gözdağı verdi hem de Bal Ligine emin adımlarla...
 

Şırnak 1.Amatör Süper Liginde oynanan Futbol Maçında Cizre Serhat Spor deplasmanda Kumçatı Sporu 10-0 gibi farklı bir skorla yenerek hem rakiplerine gözdağı verdi hem de Bal Ligine emin adımlarla yürümeye devam etti.

         Şırnak’ın Kumçatı Beldesinde oynanan Şırnak 1.Amatör Süper Lig maçında gurubun güçlü takımlarından Cizre Serhat Sporu Konuk eden Kumçatı spor,rakibine farklı bir şekilde yenildi.

         Kumçatı Belde stadında güneşli bir havada oynanan futbol maçına her iki takımın seyircileri de büyük bir ilgi gösterdi. Cizre Serhat Spor’da ise takıma yeni transfer olan futbolcularda bu maçta forma giyerek taraftarları ile buluştu. Güneşli bir havada oynanan futbol maçı her iki takımın karşılıklı pasları ile paylaştı. Akabinde rakibine göre fiziksel anlamda daha güçlü olan Cizre Serhat Spor önce oyunun kontrolünü eline aldı ardından da tecrübeli futbolcularla sonuca gitti.

         Cizre Spor Serhat Spor karşılaşmanın ilk yarısında tecrübeli Futbolcu ve Cizre Sporun Bal Liginde Şampiyon olduğu kadroda yer alan Murat Yılmaz’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Murat Yılmaz’ın attığı golden sonra Kumçatı Spor toparlanmaya çalıştı ancak Cizre Serhat Spor Zeki Özger ile 2-0 öne geçti. Kalesinde gördüğü iki golden sonra oyun disiplini dağılan ve maça konsantre olamayan Kumçatı spor ilk yarıyı 2-0 yenik kapattı.

 

Futbolcular Coştu, Kumçatı Spor gole boğuldu

 

         Karşılaşmanın ikinci yarısına mükemmel bir şekilde başlayan Cizre Serhat Spor, oynadığı muhteşem futbolla atacağı gollerin sinyalini verdi. Ligin ikinci yarısında yapmış olduğu transferlerle hem rakiplerine gözdağı veren hem de bal ligi için kadrosunu güçlendiren Cizre Serhat Spor, Kumçatı Spor karşısında yeni transferlerde gol şovuna katıldı.

         Cizre Serhat Spor Murat Yılmaz 2,Hamit Taşkın 3,Zeki Özger 2,İlyas Acar 1,Muhammed Ençkü 1 ve Ramazan Saraç’ın attığı gol ile Kumçatı Sporu 10-0 gibi bir skorla yenerek yoluna devam etti.

         Kumçatı Spor Karşısında oynadıkları güzel futboldan dolayı futbolcuları tebrik eden Cizre Serhat Spor Sportif Direktörü Melik Unan, Güzel oyun güzel galibiyet Rakip takımın da misafirperverlikleri için teşekkür eder bundan sonraki maçlarda başarılar dilerim.”dedi.

         Unan, Bölgesel Amatör Lige yükselmek için yönetim kurulu,teknik heyet ve futbolcular olarak kenetlenmiş durumdayız.Bu kapsamda da 2.yarıya mevcut kadromuza Şırnak spor’dan Bölgemizin en yetenekli Bölgesel Amatör lig kariyeri olan Serhat Basan.Tekirdağ Spor’dan ve daha önce Cizre sporu 3.lige çıkaran kadronun en iyi oyuncularından Murat Yılmaz.Kocaeli spordan Hamit Taşkın.Tatvan Kars ve Kilis belediye gibi şampiyonluğa oynayan takımlarda üst seviyede futbol oynayan geçmişi başarılarla dolu stoper Muhammed Göksu ve son olarak 2.ve 3. Lig tecrübesi olan şimdilik ismini açıklayamayacağımız bir kaleci bu hafta içinde netleşecektir.”dedi.

         Takıma yeni katılan futbolcuların takıma güç kattığını ifade eden Unan, bugün bunun ilk meyvesini yedik. Turnuva sonunda ipi göğüsleyerek önce Şampiyonluk ardından da Bölgesel Amatör Ligine katılmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.