Silopi Belediyesinden Yaralı Köpek İle İlgili Açıklama

Silopi Belediyesinden Yaralı Köpek İle İlgili Açıklama
Silopi Belediye Başkanlığı trafik kazası sonucu bacağından yaralandıktan sonra Belediye Veteriner Hekimi tarafından tedavi edilen ancak sosyal medyada farklı algılanıp ,yorumlanan olayla ilgili yazılı bir açıklama...
 

Silopi Belediye Başkanlığı trafik kazası sonucu bacağından yaralandıktan sonra Belediye Veteriner Hekimi tarafından tedavi edilen ancak sosyal medyada farklı algılanıp ,yorumlanan olayla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde trafik kazası sonucu bacağından yaralanan bir köpeğin belediyemizde görevli Veteriner Hekimi tarafından tedavisi yapılmış olup, gereken müdahale yapılmıştır. Ancak söz konusu sosyal medya hesaplarından yanlış algılanıp, köpeğin ölüme terk edildiği iddia edilmiştir. Yaralı köpek Veteriner Hekimimiz tarafından muayene edilmiş, kırılan ayağı geçici olarak alçıya alınmış, ancak köpeğin ayağı parçalı kırık olduğu için ameliyatla tel takılması gerektiği tespit edilmiştir. Belediyemize bağlı kalıcı hayvan barınağı olmadığı için Mardin Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile görüşülerek yaralı köpeğin sabah özel araç ile hayvan barınağına gönderileceği kararlaştırılmıştır.

Ancak sosyal medya da olay çarpıtılarak verilmiş olup, sadece bacağında kırık meydana gelen köpeğin ölüme terk edildiği iddia edilmiştir. Konu hakkında gereken soruşturma başkanlığımız tarafından başlatılmış olup, gereğinin yapılacağı kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.