Silopi'de 500 yetim çocuğa bayram öncesi giysi yardımı

Silopi'de 500 yetim çocuğa bayram öncesi giysi yardımı
Şırnak'ın Silopi ilçesinde, İlçe Müftülüğünün başlattığı kampanya ile ebeveynlerinden yoksun 500 çocuğa bayram öncesi giysi yardımı yapıldı.

Silopi ilçesinde, İlçe Müftülüğü tarafından başlatılan proje kapsamında ebeveynlerinden yoksun 500 çocuğa, 200 din görevlisi ve hayırseverlerin desteğiyle ramazan bayramı öncesi giysi yardımı yapıldı. Müftülük tarafından belirlenen mağazalarda din görevlileri, çocukları karşılayarak diledikleri kıyafetleri seçmelerine yardımcı oldu.

img-20250325-105649.jpg

Çocuklar, mağazalarda istedikleri giysileri aldı. İlçe Müftüsü Ferit Bilgin, “Başta imamlarımızla toplantılar yaparak her bir hocamızın bir çocuğu giydirmesini istedik. Hocalarımız ve hayırseverlerimizin katkılarıyla bu yardımlar, çocuklarımıza ulaştı. Çocuklar, belirlenen mağazalarda istedikleri kıyafetleri seçebildiler. Başta meslektaşlarıma ve hayırsever kardeşlerime teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Silopi’deki yetim çocukların güldüğünü görmek, bizlere büyük mutluluk veriyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.