Silopi`de Cumhuriyet Mahallesi Kanalizasyona Kavuşuyor

Silopi`de Cumhuriyet Mahallesi Kanalizasyona Kavuşuyor
İçişleri Bakanlığı tarafından Kaymakam Sezer Işıktaş'ın Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildiği Silopi Belediyesine bağlı kanalizasyon ekipleri mahallesinde kanalizasyon hattı çalışmalarına...
 

İçişleri Bakanlığı tarafından Kaymakam Sezer Işıktaş’ın Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildiği Silopi Belediyesine bağlı kanalizasyon ekipleri mahallesinde kanalizasyon hattı çalışmalarına başladı.

 

Silopi Belediyesine bağlı kanalizasyon birimi ekipleri Cumhuriyet mahallesinde kanalizasyon hattı çalışmalarına başladı. Belirlenen adres ve konumlara kanalizasyon ve su altyapı çalışmaları tüm hızla devam ettiren belediye ekipleri 300’lük borular ile kanalizasyon döşeme işlerini hızlandırdı. Çalışmaların yürütüldüğü Cumhuriyet mahallesinde kanalizasyon boru sistemi döşenerek mahalle yeni bir kanalizasyon sistemine kavuştu.%30 seviyesine ulaşan çalışmaların kısa sürede bitmesiyle beraber mahalle yeni modern bir sisteme kavuşarak üst yapı çalışmaları yapılacaktır.

        

Yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Mahalle Sakinleri ise yenilenen kanalizasyon şebekesi sayesinde artık rögarlar tıkanmayacak,caddelerimiz de su birikintileri oluşmayacak.Bu anlamda bu çalışmaların başlatılmasını sağlayan Silopi Kaymakamı ve Belediye Başkanı Sezer Işıktaş ve belediye ekiplerine teşekkür ediyorum dedi.   

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.