Silopi`de Sabah Namazı Programında Mıhlama İkram Edildi

Silopi`de Sabah Namazı Programında Mıhlama İkram Edildi
Silopi'de Anadolu Gençlik Derneğince düzenlenen sabah namazı programında mıhlama yemeği ikram edildi. Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından ilçedeki merkezi çarşı camide “Sabah...
 

Silopi’de Anadolu Gençlik Derneğince düzenlenen sabah namazı programında mıhlama yemeği ikram edildi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından ilçedeki merkezi çarşı camide “Sabah Namazıyla Diriliş” programı gerçekleştirildi.

Cemaatle sabah namazının kılınmasının ardından Karadeniz bölgesinin meşhur yemeklerinde Mıhlama (Kuymak) ikram edildi. Silopililer ilk defa yedikleri mıhlama yemeğinin beğendiklerini söylediler.

Programda konuşan AGD Silopi temsilcisi Sıddık Akyasan, “Silopi ilçemizde 3 haftadır Pazar sabahları ‘Sabah Namazıyla Diriliş’ programı düzenliyoruz. Gençlerimiz, büyüklerimiz hep beraber saf tutuyoruz. Namaz sonrası çorba ve ikramlarla hasbihal ediyoruz. Her geçen gün katılımın arttığı bu hayırlı çalışmaya bütün gençleri katmak hedefimizdir. Çünkü gençlerine sahip olan geleceğine sahip olur. Amacımız genciyle yaşlısıyla kaynaşmış inançlı ve şuurlu bir nesli oluşturmaktır. Hocamız Necmettin Erbakan’ın tabiriyle ‘Bir milletin asıl gücü tankı, topu, tüfeği değil inançlı evlatlarıdır.’ Allah’ın izniyle program hayırlara vesile olur, kapı açar” dedi.

Akyasan, her pazar sabahı çarşı camide düzenledikleri “Sabah Namazıyla Diriliş” programına Silopi halkını ve özellikle gençleri davet etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.