Silopi`de Türk Eğitim-Sen`e Bağlı Öğretmenler Kaynaştı

Silopi`de Türk Eğitim-Sen`e Bağlı Öğretmenler Kaynaştı
Şırnak'ın Silopi ilçesinde Türk Eğitim-Sen ilçe temsilciliği tarafından kaynaşma ve tanışma yemeği düzenledi. Silopi Öğretmenevi'nde düzenlenen kaynaşma yemeğinde konuşan...
 

Şırnak’ın Silopi ilçesinde Türk Eğitim-Sen ilçe temsilciliği tarafından kaynaşma ve tanışma yemeği düzenledi.

 

Silopi Öğretmenevi’nde düzenlenen kaynaşma yemeğinde konuşan Türk Eğitim- Sen Şırnak Şube Başkanı Turgut Tatar, “öğretmenlerimiz kutsal bir görevi ifa ediyor. Camiamız bünyesinde bugün burada toplandık. Aramıza yeni katılan öğretmenlerimiz var. Burada kaynaşarak tanışmayı amaçladık. Öğretmenlerimizin hak ettiğinin karşılığını alması ve daha iyi eğitim için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hak, hukuk ve adalet için yılmadan çalışacağız. Bu vesile ile programımıza iştirak eden tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Tatar konuşmasını şöyle sürdürdü:

 

“Silopi ilçe yönetimi kuruluna ve asıl bu davanın mimarı olan Silopi’de Türk Eğitim Sen’e gönül veren gönüldaşlarımıza sonsuz teşekkürler ederim. Sendikamız kurulduğu 1992 yılından beri ülkemizin en köklü sivil toplum örgütlerinden birisidir. Türkiye Kamu-Sen’e bağlı konfederasyonumuz sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok bölgesinde gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle kendisini kanıtlamış ve bunu da ispatlarıyla ortaya koymuş, güzide bir sivil toplum örgütüdür. Bu nedenle Türk Eğitim Sen’i Şırnak gibi hassas bir ilde temsil etmek ve bu ülkenin birer sadık ferdi olan birbirinden değerli siz dava arkadaşlarımın arasında yer almaktan gurur ve mutluluk duymaktayım. Gelecek yıllarda daha güçlü daha etkili ve daha canlı bir Türk Eğitim-Sen için yılmadan, usanmadan ve yeni bir heyecanla çalışmaya devam dediniz ve çalışmaya hazır oldunuz.her şartta dik duran siz değerli öğretmenlerimize selam olsun”

 

Konuşmanın ardın öğretmenlere yemek ikram edildi. Bahçe çekilen toplu fotoğraf ile etkinlik sona erdi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.