Silopili Hayvansevere İstanbul Ve İzmir`den Köpek Maması Desteği

Silopili Hayvansevere İstanbul Ve İzmir`den Köpek Maması Desteği
Şırnak`ın Silopi ilçesinde gönüllü sokak köpeklerini evinde besleyen Cemalettin Avcı`ya İstanbul ve İzmir`den köpek maması desteği geldi. Silopi`de sokakta işkence ve eziyet gören sokak...
 

Şırnak`ın Silopi ilçesinde gönüllü sokak köpeklerini evinde besleyen Cemalettin Avcı`ya İstanbul ve İzmir`den köpek maması desteği geldi.

Silopi`de sokakta işkence ve eziyet gören sokak köpeklerini veterinerde tedavi ettikten sonra ilaç ve bakımlarını evinde üstlenen Cemalettin Avcı`ya İstanbul`da veterinerlikte çalışan Ramazan Değer ile İzmir Hayvanseverler Derneği`nden destek geldi. İzmir`deki dernekle irtibata geçen üniversite öğrencisi Fatma Demir köpek mamalarının Silopi`ye gönderilmesi için aracı oldu. Köpekleri yerinde görmek isteyen Fatma Demir gönderilen mamalar dışında kendi imkanları ile birlikte getirdiği mamaları Cemalettin Avcı`ya kendi eli ile teslim etti. Mamaları gören köpekler kuyruk sallayarak yemek kaplarına hücum etti. Yavru köpeklerden biri etli konserveyi kaparak kaçması ise güldürdü.

İzmir`den gelerek köpeklerin barındığı yeri gözleri ile gören Fatma Demir Avcı’yı köpek sevgisinden dolayı kutladı. Fatma Demir, “Cemalettin Avcı’nın hayvan sevgisini gördük. Bizde yardımlarımızı esirgemeyelim istedik. İzmir’den hayvan sevgimizi buraya taşıdık. Mamalarımızla birlikte Cemalattin beyin yanına geldik. Hayvansever tüm arkadaşları davet ediyoruz Bu davranışından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

İstanbul ve İzmir’den gönderilen mama ve konserve yardımları için teşekkürlerini ileten Cemalettin Avcı, “duyarlı insanların olması bana sevinç veriyor. 8 köpeğe bakıyordum. Geçenlerde bir arkadaşım 2 köpek daha getirdi. Şimdi 10 köpeğe bakıyorum. Hayvanlarında en az insanlar kadar bu dünyada yaşamaya hakları var. Gerçekten bu hayvanları hepimiz bakmakla mükellefiz. Sokakta başıboş olan hayvanları ne kadar barındırırsak ne kadar bakarsak o kadar güzel olur. Çünkü bu dünyada hayvanlarında en az insanlar kadar yaşamaya hakları vardır. Gerçekten duyarlı insanların böyle olması çok iyi. Bundan teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.