Silopili Toptancıdan `Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı`na Destek

Silopili Toptancıdan `Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı`na Destek
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak`ın açıkladığı `Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı`na Silopi'de destek geldi. İlçede faaliyet yürüten bir toptancı ürünlerine yüzde...
 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak`ın açıkladığı `Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı`na Silopi’de destek geldi. İlçede faaliyet yürüten bir toptancı ürünlerine yüzde 10 indirim yaptı.

`Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı` kapsamında Silopi’de toptan gıda satan işyeri ilçede uygulamayı başlattı. Satışını yaptığı 20 kalem ürüne yüzde 15 geri kalan tüm ürünlerinde ise yüzde 10 indirim yapan toptan satış merkezi, ürünlerini işyeri önünde fiyat etiketi yapıştırarak sergiledi. Market ve AVM’lerdeki fiyat artışına inat ürünlerde yapılan indirim vatandaşları sevindirdi.

`Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı`na destek verdiğini açıklayan Mehmet Salih Kutlu ilçede ilk başlatan olduklarını söyledi. Kutlu diğer market ve esnafları da kampanya destek verme çağrısında bulundu. Kutlu, “kampanyayı başlatıyoruz, topyekun enflasyona destek altında. Bütün ürünlerimizde yüzde 10 indirme gittik. Buna diğer esnaf arkadaşlarımızın da katılmasını temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.