Şırnak Barosu`nda Mazbata Töreni Düzenlendi

Şırnak Barosu`nda Mazbata Töreni Düzenlendi
Şırnak Barosu'nda düzenlenen ruhsat töreninde stajyerlik dönemini tamamlayan Sabri Çatıkaş, Servet Aşrak ve Sami Sakçak, avukatlık mazbatalarını Baro Başkanı Nuşirevan Elçi'nin...
 

Şırnak Barosu’nda düzenlenen ruhsat töreninde stajyerlik dönemini tamamlayan Sabri Çatıkaş, Servet Aşrak ve Sami Sakçak, avukatlık mazbatalarını Baro Başkanı Nuşirevan Elçi’nin elinden aldı.

         Şırnak Barosu Sosyal Tesislerinde yapılan törene Şırnak Baro Başkanı Nuşirevan Elçi, baro avukatları ve Sabri Çatıkaş, Servet Aşrak ve Sami Sakçak ve aileleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Şırnak Baro Başkanı Nuşirevan Elçi, Sabri Çatıkaş, Servet Aşrak ve Sami Sakçak’ı kutladığını söyledi. Elçi, "Gördüğü avukatlık stajını başarılı bir şekilde tamamlayan Sabri Çatıkaş, Servet Aşrak ve Sami Sakçak’a avukatlık mazbatalarını vermenin mutluluğunu yaşıyorum. Şırnak Barosu hukuku ve adaleti temsil ettiği için çok daha ayrıcalıklı bir yerdedir. Bu ayrıcalıklı yerin bize yüklediği sorumluluklar da vardır. Şırnak Barosu insan haklarına, hukukun üstünlüğüne büyük önem verdiği için çok ayrı yere sahiptir. Bu sorumluluk ve bilinçaltında aramıza yeni katılan meslektaşımızın ileride baromuza büyük katkılar yapacağına inanıyor bu bağlamda Demir’e yeni mesleğinde başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Mazbatasını alan avukat genç avukatlar ise insan hakları ihlaline uğramış bir toplumda, hak savunucusu olarak görev yapma heyecanının içerinde olduğunu söyleyerek bu mesleğe gelmemize sebep olan ailelerimize ve avukat arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz dediler. Tören genç avukatların tebrikleri kabul etmesi ile son buldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.