Şırnak Belediyesi, Engelli Meclisini Bedirhaoğlu`nun Başkanlığında Kurdu

Şırnak Belediyesi, Engelli Meclisini Bedirhaoğlu`nun Başkanlığında Kurdu
3 Aralık Dünya Engeliler Günü dolayısıyla, Belediye Başkanlığı kendi bünyesinde Engelliler Meclisini kurdu. Şırnak Belediye Başkanlığı tarafından kurulan engeliler meclisi, 3 Aralık Dünya Engeliler...
 

3 Aralık Dünya Engeliler Günü dolayısıyla, Belediye Başkanlığı kendi bünyesinde Engelliler Meclisini kurdu.

Şırnak Belediye Başkanlığı tarafından kurulan engeliler meclisi, 3 Aralık Dünya Engeliler Günü dolayısıyla Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu Başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Bedirhanoğlu’nun makam odasında gerçekleştirilen toplantıya, engelli vatandaşlarımızın yanı sıra, Beyaz Ay Derneği Başkanı Sabri Özcan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Başkan Bedirhanoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşlarla birlikte pasta kesti, talep ve önerilerini dinledi. Toplantıda konuşan Başkan Bedirhanoğlu, Engelli vatandaşların sadece 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde değil, her gün ve her saat aklımızdan çıkarılmaması gerektiğini belirterek,  geçen ay Belediye Meclisi’nin aldığı kararla, Şırnak Belediyesi Engeliler Meclisi’ni kurduğunu söyledi. Başkan Bedirhanoğlu, “Hala birçok belediyenin oluşturmamış olduğu bir meclis idi. Biz bu uygulamayı Şırnak Belediyesi olarak başlattık. Meclisimizin belli aralıklarla toplanıp, özellikle alt komisyonları ile yapacağı çalışmalarla engelli vatandaşlarımızın talebini alıp, sonuçlanana kadar takibini sağlayacağız. Bu şekilde engelli vatandaşlarımızın yanında ve yakınında olacağız” dedi.

Engeliler adına konuşan Beyaz Ay Derneği Başkanı Sayın Sabri Özcan ise duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Toplantının ardından, Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, engelli vatandaşlara hazırlanan hediye paketlerini takdim edip, toplu fotoğraf çektirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.