Şırnak Petrolspor ve Kurtalanspor Ziraat Türkiye Kupası’nda Karşılaşıyor!

Şırnak Petrolspor ve Kurtalanspor Ziraat Türkiye Kupası’nda Karşılaşıyor!
Şırnak Petrol Spor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Siirt ilini temsil eden Kurtalanspor ile karşı karşıya gelecek

Büyük heyecanla beklenen bu maç, 11 Eylül 2024 tarihinde saat 14:00'te oynanacak ve Şırnaklı futbolseverlerin yoğun ilgisini çekiyor.

Büyük Mücadele: Şırnak Petrol Spor vs Kurtalanspor

Ziraat Türkiye Kupası'nın bu önemli eşleşmesinde Şırnak Petrol Spor, komşu il Siirt’in temsilcisi Kurtalanspor ile karşılaşacak. Her iki takım da sahada üstünlük kurmak ve bir üst tura çıkmak için kıyasıya mücadele edecek.

Şırnak halkı ve taraftarlar, bu önemli mücadele öncesinde takımlarına olan desteklerini göstermek için büyük bir heyecanla bekliyor. Şırnak Petrol Spor, taraftarlarının coşkulu desteğiyle sahada galip gelmeyi ve kupada yoluna devam etmeyi hedefliyor.

ULTACUDİ Taraftar Derneği'nden Maça Davet

Şırnak Petrol Spor'un en ateşli taraftar gruplarından biri olan ULTACUDİ Taraftar Derneği, bu önemli maç öncesinde tüm Şırnaklıları tribünlere davet ediyor. Taraftar derneği başkanı Nevruz Güldürmez, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Şehrimizin gururu Şırnak Petrol Spor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak olmasından büyük bir heyecan ve gurur duyuyoruz. Tüm Şırnaklı halkımızı bu zorlu mücadelede takımımıza destek olmaya davet ediyoruz. Herkesin bildiği gibi, taraftar desteği bu tür maçlarda çok büyük bir etken. Biz ULTACUDİ olarak sahada 12. oyuncu olmak için hazırız. Şırnak Petrol Spor’u yalnız bırakmayalım ve tribünlerdeki yerimizi alalım!"dsdsddd.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum