Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanında Uçak Seferleri Arttı

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanında Uçak Seferleri Arttı
Şırnak'ta havayolu ile seyahat etmek isteyen vatandaşların sayısı her geçen gün artarken, Şirnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nda Haftalık 2 Sefer Olan Adana-Şirnak Uçak Seferi Perşembe...
 

Şırnak’ta havayolu ile seyahat etmek isteyen vatandaşların sayısı her geçen gün artarken, Şirnak Şerafettin Elçi Havalimanı’nda Haftalık 2 Sefer Olan Adana-Şirnak Uçak Seferi Perşembe Günün de eklemesiyle birlikte 3’e çıktı. Şırnak-İstanbul Sabiha Gökçen- Haftalık 5 Sefer Olan Uçak Seferi de Salı Günün de eklemesi sonucunda 6’ya çıktı.

Her ay Yolcu Sayısının artarak yükseldiği Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’nda 2018’in ilk dokuz ayında 325 bin yolcuya hizmet verilirken,Şırnak-Adana arası haftalık iki sefer olan uçak seferi Perşembe günü de eklenmesiyle birlikte Şırnak Adana seferi üçe çıktı.Şırnak-İstanbul Sabiha Gökçen arasındaki haftalık 5 sefer olan Uçak seferide Salı Gününün de eklenmesi ile sefer sayısı 6’ya çıktı.

         Şırnak Havalimanında her geçen ay uçak yolculuk edenlerinin sayısının artarak devam ettiğine vurgu yapan Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı Müdürü Şükrü Benek,biz havaalanı yönetimi olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak adına uçak seferlerinin artması için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz” dedi.

2018 yılının ilk 9 ayında 325 bin yolcuya hizmet verdiklerini ifade eden Benek,”her geçen ay artan yolcu sayısı nedeni ile uçak seferlerinin artması için gerekli yerlere müracaat ettik ve bu müracaatlarımız sonucunda da uçak seferleri de artmaya başladı. Şırnak-Adana arası haftalık iki sefer olan uçak seferi Perşembe günü de eklenmesiyle birlikte Şırnak Adana seferi üçe çıktı. Şırnak-İstanbul Sabiha Gökçen arasındaki haftalık 5 sefer olan Uçak seferide Salı Gününün de eklenmesi ile sefer sayısı 6’ya çıkmıştır.”dedi.

Benek, bu konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan

DHMİ Genel Müdürümüz Sayın Funda Ocak Hanım efendiye. Anadolu Jet Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Karakaş ve Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı’ya teşekkür eder uçak seferlerinin ilimize hayırlı olmasını dilerim dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.