Şırnak, Silopi ve İdil'de Planlanan Elektrik Kesintileri: Detaylar ve Etkileri

Şırnak, Silopi ve İdil'de Planlanan Elektrik Kesintileri: Detaylar ve Etkileri
24 Mayıs Cuma günü, Şırnak'ın merkez ilçesi ile Silopi ve İdil ilçelerinde planlanmış elektrik kesintileri yaşanacak.

DEDAŞ (Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.), bu kesintilerle ilgili detayları paylaşarak vatandaşları uyardı..

Şırnak Merkez İlçe: 8 Saatlik Kesinti

Şırnak merkez ilçesinde, 24 Mayıs 2024 Cuma günü saat 09:00'da başlayacak ve 17:00'de sona erecek 8 saatlik kesinti planlanıyor. Bu kesinti Toptepe, Yeni (Merkez), Bahçelievler (Merkez), Güneyce, Çavuşhan, Atatürk (Kumçatı), Aşağı, Çadırlı, Nasırhan ve İkizce mahallelerini etkileyecek. Kesintinin sebebi, Fider 6 kök-2 kök - F-6 Kömür Ocakları çıkışında yapılacak olan bakım çalışmaları.

Silopi İlçesi: 9 Saatlik Kesinti

Silopi ilçesinde, aynı gün saat 09:00'da başlayacak ve 18:00'de sona erecek 9 saatlik kesinti planlanıyor. Bu kesinti Dicle mahallesini etkileyecek. Kesintinin sebebi ise 73TR-01917 trafosunda yapılacak olan bakım çalışmaları.

İdil İlçesi: 10 Saatlik Kesinti

İdil ilçesinde, 24 Mayıs 2024 Cuma günü saat 07:00'da başlayacak ve 17:00'de sona erecek 10 saatlik kesinti planlanıyor. Bu kesinti Kurtuluş mahallesini etkileyecek. Kesintinin nedeni ise Kurtuluş kökten Kurtuluş, Aksoy, Zerincan çıkışında yapılacak olan bakım çalışmaları.

Bu kesintilerin belirtilen saatler arasında gerçekleşmesi bekleniyor. Vatandaşların elektrik kesintisi sürelerini ve etkilenecek mahalleleri kontrol etmeleri önemlidir. Kesinti süresince alternatif enerji kaynakları kullanarak gerekli önlemleri almaları önerilir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.