Şırnak Taşıyıcılar Kooperatifi, Petrol Ofisi Yatırımında Sona Geldi

Şırnak merkeze 10 kilometre uzaklıkta bulunan kömür ocakları bölgesinde faaliyet gösteren SS. 5 Nolu Şırnak Taşıyıcılar Kooperatifi, büyük bir projeyi hayata geçirmek için sona yaklaştı.

Kooperatif, bölge için büyük önem taşıyan petrol ofisi yatırımıyla hem üyelerine destek sağlayacak hem de Şırnak ekonomisine önemli katkılarda bulunacak.

350 üyesi bulunan kooperatifin bu girişimi, taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren üyelerin yakıt ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra, bölgedeki ekonomik hareketliliği artıracak. Yakında faaliyete geçmesi beklenen petrol ofisi, Şırnak’ta ekonomik kalkınmanın ivme kazanmasına yardımcı olacak. Şu an proje alanında, beton döküm işlemleri hızla tamamlanırken, diğer taraftan saha içinde son rötuşlar yapılıyor.

Bu yatırımın, sadece kooperatif üyeleri için değil, aynı zamanda bölge halkı için de olumlu etkiler yaratacağı öngörülüyor. Özellikle taşımacılık sektöründe iş hacmini artırması beklenen petrol ofisi, Şırnak’ın büyüme potansiyelini destekleyen adımlardan biri olarak dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.