Şırnak Temsilciğinden Kızılay`a Kan Bağışı Desteği

Şırnak Temsilciğinden Kızılay`a Kan Bağışı Desteği
MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şırnak Temsilcisi Yusuf Bilin yönetim kurulu üyeleri ile beraber Silopi'de kan bağısına kampanyasına katıldı Türk Kızılay`ı Güneydoğu...
 

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şırnak Temsilcisi Yusuf Bilin yönetim kurulu üyeleri ile beraber Silopi’de kan bağısına kampanyasına katıldı

Türk Kızılay`ı Güneydoğu Anadolu Bölgesi Kan Merkezi tarafından Silopi Dörtyol Meydanı`nda konuşlanan araca gelen MÜSİAD Şırnak üyeleri kan stokunun en aza indiği dönemde Kızılay`a kan bağışında bulundu.

Konu hakkında açıklamada bulunan MÜSİAD Şırnak Temsilcisi Yusuf Bilin Kızılay’ düzenli olarak kan bağısında bulunduklarını söyledi.

Yusuf Bilin "Kan vermek kutsal bir görev. Yılda en az 2-3 kez kan vererek bağışlanan bir ünite kan ile de üç hayat kurtarabiliriz. Kan bağışlayan insanın sağlıklı bir birey olma ve kan değerleri açısından, kemik iliği yağlanmasının engellenmesi ve kanın tekrardan vücuttaki hücreleri yenilemesi açısından sağlıklı olabileceğini bütün üyelerimize belirttik. Üyelerimizde bu konuda duyarlı davrandılar. Bugün burada kan vermeye gelen herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Bütün vatandaşlarımızı buraya kan bağısı yapmaya davet ediyoruz." dedi.      

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.