Şırnak Üniversitesi Kampüsünde Fırat Cafe Hizmete Girdi

Şırnak Üniversitesi Kampüsünde Fırat Cafe Hizmete Girdi
Şırnak Üniversitesi kampüsünde açılan Fırat Cafe, öğrencilere dinlenme imkanı sunuyor.

Öğrenciler, ders aralarında rahatça vakit geçirebilecekleri bu yeni mekanda ayrıca öğrenci indirimlerinden de faydalanabilecekler.

Yıllarca Almanya’da yaşayan Aslen konyalı olan Nigar Eren, Şırnaklı Fırat Kalay ile birlikte Fırat Cafe’yi açarak bu güzel hizmeti hayata geçirdi. Eren, “Şırnak çok güzel bir memleket. Ben burayı çok sevdim. Emekliyim ve şimdi Şırnak’tayım. Burada böyle bir hizmet açmaktan büyük mutluluk duyuyorum. En güzeli, her yer bizim memleketimiz. Burada hiç yabancılık çekmiyorum, çünkü yıllarca Almanya’da kaldım. O yüzden Türkiye'nin neresi olursa olsun çok güzeldir.” dedi.dfdffddf.jpegGençlere tavsiyelerde bulunan Eren, “Eski Almanya kalmadı, fazla umutlarla kimse gitmesin. Bir mesleği varsa iyi, ama Türkiye'deki gibi rahat olamazsınız. Ayrıca orada sınıf muamelesi görüyorsunuz.” şeklinde konuştu.

Fırat Cafe, öğrencilere hem sosyal bir alan sunmak hem de Şırnak’taki gençlerin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla açıldı. Bu yeni mekân, Şırnak Üniversitesi öğrencileri için keyifli bir buluşma noktası haline gelmeyi hedefliyor.jdsjdjsd.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.