ŞIRNAK´LI ÇOCUKLARIN ANKARA GEZİSİ

ŞIRNAK´LI ÇOCUKLARIN ANKARA GEZİSİ
TED Ankara Kolajliler Kulübünün misafiri olarak Ankara`ya giden 2007 doğumlu Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü takımını keyifle ağırlandı. İlk kez Ankara`ya giden misafir...
 

TED Ankara Kolajliler Kulübünün misafiri olarak Ankara`ya giden 2007 doğumlu Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü takımını keyifle ağırlandı.

 

İlk kez Ankara`ya giden misafir çocuklar Anıtkabir`i ziyaret etti ve TED Ankara Koleji İncek Kampüsü`nde aynı yaş grubu Kulüb takımıyla maç yaptı.TED Ankara Kolajliler Kulübü, Organizasyondaki yardımlarından dolayı Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü`ne teşekkür etti.

 

Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Basketbol Kulübü Basketbol Antrenörü Murat Tekinalp, bu sene hedeflerinin 500 genci spora kazandırmak olduğunu söyledi. Tekinalp, “Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarmak için spora çekiyoruz. Bu sene hedefimiz 500 genci spora kazandırmak. İlkokul ve ortaokul ile lise dahil bölge müsabakalarında dereceye girip Türkiye şampiyonasına katılmak istiyoruz. Daha önce derecelerimizde finallere kadar gittik. Bölge şampiyonluklarımız var” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.