Şırnaklı Kaymakamın ilk görev yeri belli oldu

Şırnaklı Kaymakamın ilk görev yeri belli oldu
Şırnak’ın idil ilçesi nüfusuna kayıtlı Kaymakam İmran Demirel, ilk görev yeri olan Artvin’in Ardanuç ilçesi kaymakamlığına atandı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan 30 Nisan 2024 tarihli kararı ile 103 kaymakam yeni görev yerlerine atandı. Yapılan atamada Şırnak’ın İdil İlçesi nüfusuna kayıtlı kaymakam İmran Demirel Artvin’in Ardanuç ilçesi Kaymakamlığına atandı. Kaymakam Demirel, 6 Mayıs tarihinde kaymakam koltuğuna oturarak ilk görevine başladı.

İMRAN DEMİREL KİMDİR?

Kaymakam İmran Demirel Şırnak’ın İdil ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Şırnak’ta tamamladı. Antalya Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden 2018 yılında mezun oldu. Bir süre Gaziantep Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı olarak görev yaptı. 2023 yılında kaymakam adayı olarak mesleğe giriş yaptı. 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen deprem sonrası Hatay ilinde koordinatör Kaymakam olarak görev yaptı. Aday Kaymakamlık sürecini tamamlayan Demirel, İçişleri Bakanlığı’nın Nisan 2024 tarihli olur kararı ile ilk asli görev yeri olan Artvin’in Ardanuç ilçesi Kaymakamlığında görevine başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum