Şırnaklı Milli Sporcunun Hedefi Paris 2024 Paralimpik Oyunları Şampiyonluğu

Şırnaklı Milli Sporcunun Hedefi Paris 2024 Paralimpik Oyunları Şampiyonluğu
Paris 2024 Paralimpik Oyunlarında Türkiye’yi atletizm dalında temsil edecek sporculardan Mikail Al, şampiyonluk ipini göğüsleyebilmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor

28 Ağustos’ta Paris başlayacak olan 2024 Paralimpik Oyunlarında Türkiye'yi organizasyonda atletizm dalında temsil edecek görme engelli Şırnaklı genç Mikail Al, altın madalya hedefi ile çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Milli takım kampında olan Al, antrenörlerinin kendisi için belirlediği çalışma programının dışında da ekstra bireysel çalışmalar da yaparak motivasyonunu en üst seviyede tutmaya çalışıyor.
2023 yılında Para Atletizm Dünya Şampiyonasında yaşadığı aksiliği bir daha yaşamamak için antrenörleri tarafından belirlenen programın dışında da bireysel çalışmalarına devam ediyor.

whatsapp-image-2024-08-24-at-14-57-12.jpeg

Fransa’da derece yapıp, altın madalya alarak, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu ifade eden Al, “Paris 2024 Paralimpik Oyunları için çalışıyorum. İnşallah daha iyisi olur. Bu yola çıktığım zaman hedefim hep olimpiyat madalyasıydı. Ona göre çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedefim en yukarıyı, zirveyi görmek ve zirveyi gördükten sonra 'tamam bitti' değil, daha yukarısı için devam etmek" şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-08-24-at-14-57-12-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.