Şırnaklı Muhtar Metin Biter’den Bayramlık Seferberliği: 2 Bin Çocuk İçin Harekete Geçti!

Şırnaklı Muhtar Metin Biter’den Bayramlık Seferberliği: 2 Bin Çocuk İçin Harekete Geçti!
Şırnak’ın duyarlı muhtarlarından Metin Biter, yetim ve ihtiyaç sahibi çocukların bayramda yüzünü güldürmek için anlamlı bir kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında, maddi durumu iyi olmayan 2 bin çocuğa bayramlık kıyafet hediye edilmesi hedefleniyor.

"Bu Bayramda Bir Çocuğun Sevincine Ortak Olalım"

Bayrama sayılı günler kala harekete geçen Muhtar Metin Biter, hayırseverlere çağrıda bulunarak şu ifadeleri kullandı: "Herkesin bayrama mutlu girmesini istiyoruz. Çocuklarımızın bayram sevincine ortak olmak, onların yüzünü güldürmek için desteklerinizi bekliyoruz."

Hayırseverlere Destek Çağrısı

Bu anlamlı kampanyaya destek olmak isteyen yetkililer, iş insanları, esnaflar ve tüm hayırseverler, Muhtar Metin Biter ile 0532 065 16 86 numarası üzerinden iletişime geçerek katkıda bulunabilir.

Bir çocuğun bayram mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Şimdi el ele vererek, onların bayrama yeni kıyafetlerle girmesini sağlayabiliriz!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum