Şırnaklı Öğretmenden Silopili Öğrencilere Seminer

Şırnaklı Öğretmenden Silopili Öğrencilere Seminer
Şırnaklı tarih öğretmeni Hamza Tatar Silopi Kadın Eğitim Destek ve Kültür Merkezi Konferans salonunda KPSS`ye hazırlanan öğrencilere tarih konulu seminer verdi. 15 yıldır Şırnak`ta görev yapan Tarih...
 

Şırnaklı tarih öğretmeni Hamza Tatar Silopi Kadın Eğitim Destek ve Kültür Merkezi Konferans salonunda KPSS`ye hazırlanan öğrencilere tarih konulu seminer verdi.

15 yıldır Şırnak`ta görev yapan Tarih Öğretmeni Hamza Tatar, Silopi Kadın Eğitim Destek ve Kültür Merkezi Konferans Salonunu dolduran ve KPSS`ye hazırlanan yüzlerce öğrenciye gün boyu ücretsiz tarih semineri düzenledi. Göreve başladığı ilk günden bu yana her yıl binlerce öğrenciye tamamen ücretsiz ve gönüllü bir şekilde ders veren Hamza Tatar, Şırnak Merkez, Batman, Diyarbakır ve Gaziantep`ten sonra Silopi`deki oğrencilerle bir araya gelerek sınavda çıkacak tarih konuları üzerine seminer yaptı. Sabah 9`da başlayan derse öğrenciler yoğun bir ilgi göstererek salonu doldurdular. Ders arasında görüştüğümüz Hamza Tatar Silopi`deki öğrencilerin daveti üzerine özellikle Milli Eğitim  Bakanı Ziya Selçuk’un ‘iltifat beklemeden marifete tabi olmak lazım’ sözünden hareketle bu daveti hiç düşünmeden kabul edip gönüllü olarak Silopi’ye geldiğini söyledi. Tatar ayrıca bu organizasyonda emeği geçen Metin Nas, Reşat Ayaş ve  Kadın Kültür Merkezi Sorumlusu Gönül Ürgen`e teşekkür etti.

Sabah 9`da başlayan seminer akşam 5`te öğrencilerin Hamza Tatar`a teşekkür plaketi vermesi ile son buldu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.