Şırnaklı Sporcular 4 Madalya İle Şırnak`a Döndü

Şırnaklı Sporcular 4 Madalya İle Şırnak`a Döndü
Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz sporcuları makamında ağırladı. Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, İdil Gençlik ve Spor Müdürü Müjdat...
 

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz sporcuları makamında ağırladı.

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, İdil Gençlik ve Spor Müdürü Müjdat Bozkurt’u, antrenör Muhammet Uğur Çakır’ı ve sporcuları makamında ağırladı.

Türkiye Atletizm Federasyonunun faaliyet programında yer alan 19-20 Ocak 2019 tarihinde İstanbul’da yapılan U-16 yaş altı salon atletizm şampiyonasında Şırnak’ı temsilen katılan sporcular Mervan Haykır 1500 branşında Türkiye birincisi, 800 metre branşında üçüncü olarak milli takım kampına kalmış, diğer yandan Gülle Atma branşında 2005 doğumlu Özgür Kavak birinci olmuş aynı branştan Diyadin Arslan üçüncü olmuştu.

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından yapılan 26-27 Ocak 2019 tarihinde İstanbul’da yapılan U-18 yaş salon olimpik deneme yarışmalarında Şırnak’ı temsilen katıldığı 1500 metre branşında Mikail Al 4:10.25 koşarak kendi derecesini (bp) yapmış ve ikinci olmuştur. Hemen arkasından İstanbul’da kampta bulunan diğer bir sporcu Mervan Haykır ise 4:12.02 koşarak üçüncü olmuştu.

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, Toplamda 5 sporcu ile katılıp 4 madalya ile Şırnak’a dönmelerinin mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti.

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.