Şırnak`ta 11 Yıl Sonra Hacı Oldu

Şırnak`ta 11 Yıl Sonra Hacı Oldu
Şırnak'ta Yalçın çifti 2007'de başvurdukları hac vazifesini 11 yıl sonra gerçekleştirdi. Başvuru yaptığında sağlık durumu iyi olan Süleyman Yalçın geçen süre zarfında...
 

Şırnak’ta Yalçın çifti 2007’de başvurdukları hac vazifesini 11 yıl sonra gerçekleştirdi. Başvuru yaptığında sağlık durumu iyi olan Süleyman Yalçın geçen süre zarfında yaşlılığın etkisi ile hac vazifesinde zorlandığını dile getirdi.

Şırnak’ta 2007 yılında hac vazifesini yerine getirmek için Diyanet işleri Başkanlığına başvuru yapan Süleyman ve Safiye Yalçın çifti geçen 11 yılın ardından kutsal topraklara gitmeleri nasip oldu. Kutsal topraklarda hac vazifesini sağlık durumu nedeniyle güçlükle yerine getiren 67 yaşındaki Süleyman Yalçın tek hayalinin gerçekleştiğini anlattı. Hac için kayıt yaptırdığında sağlık açısından durumunun iyi olduğunu belirten Yalçın şimdi ise şeker, tansiyon, Parkinson ve kalp rahatsızlığı olduğunu söyledi. Yalçın, “11 sene önce eşimle birlikte kendimi hacca yazdırdım. Bu sene nasip oldu. Kutsal topraklara gittik. 11 sene önce daha gençtim, şimdi yaşlandım. O zaman gitseydim ibadetlerini daha iyi yerine getirecektim. Biraz zorluk çektik. Yaşlandığım için ayaklarda şişkinlik oluyor, yorgunluk oluyor. Allah isteyen herkese nasip etsin” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.