Şırnak’ta Adarok Bahar Şenliği İçin Geri Sayım Başladı!

Şırnak’ta Adarok Bahar Şenliği İçin Geri Sayım Başladı!
Şırnak’ın Balveren beldesinde geleneksel hale gelen Adarok Bahar Şenliği, bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlanacak.

Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen şenlik, 6 Nisan Pazar günü Besta bölgesinde düzenlenecek.

Doğayla iç içe gerçekleşecek etkinlikte, büyük kazanlarda yemekler pişecek ve uzun sofralar kurulacak. Kadınların ve annelerin özel olarak yemek hazırlayacağı şenlikte, gençler halay çekerek eğlenecek, çocuklar için de özel aktiviteler düzenlenecek. Büyükler ise bir araya gelip sohbet ederek keyifli vakit geçirecek.

Balveren Belediyesi Eşbaşkanları Gülsüm Atak ve Ferit Artuç’un da katılacağı şenliğe tüm halk davet edildi. Sabah erken saatlerde başlayacak etkinlik, birlik ve dayanışma ruhunu pekiştirmeyi hedefliyor.

Baharın gelişini coşkuyla karşılamak isteyen herkes, 6 Nisan Pazar günü Balveren çıkışında bulunan Besta bölgesinde buluşacak!

saddadda.jpeg

sfdsfsdf.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.