Şırnak’ta Bir İlk! Kalça Kemiği Kırığı Ameliyatları Artık Şırnak’ta Yapılıyor
Yayınlanma:

Şırnak sağlık alanında önemli bir gelişmeye daha imza attı. Şırnak Devlet Hastanesi’nde, daha önce il dışına sevk edilmesi gereken pelvis ve asetabulum (kalça kemiği kırığı) ameliyatları başarıyla gerçekleştirilmeye başlandı.
Şırnak Devlet Hastanesi Ortopedi Uzmanları Op. Dr. Ahmet Mesut Kayacan ve Op. Dr. Nesim Çevik, ileri cerrahi tecrübe gerektiren bu ameliyatları başarıyla gerçekleştirerek, hastaların çevre illere sevk edilme zorunluluğunu ortadan kaldırdı.
Hastalar İçin Büyük Kolaylık
Kalça kemiği kırıkları, özellikle yaşlı hastalar ve ek sağlık sorunları bulunan bireyler için ciddi riskler taşıyor. Daha önce bu ameliyatları olabilmek için Diyarbakır, Mardin ve diğer illere gitmek zorunda kalan hastalar, artık kendi şehirlerinde tedavi edilebilecek.
Şırnak Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen bu ameliyatlar sayesinde, hastalar hem uzun yolculuk yapma zahmetinden kurtulacak hem de daha hızlı ve konforlu bir tedavi süreci geçirecek.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.