Şırnak'ta Minik Eller, Büyük Hayaller!

Şırnak'ta Minik Eller, Büyük Hayaller!
Şırnak'ta "Minik Eller,Büyük Hayaller" etkinlikleri coşkuyla gerçekleşti! 22-26 Nisan arasında düzenlenen etkinlikler, "Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor" temasıyla anaokulu ve ilkokul öğrencilerini bir araya getirdi.

Şırnak'ta, Halk Eğitimi Merkezleri tarafından düzenlenen "Minik Eller, Büyük Hayaller" etkinlikleri büyük bir coşkuyla gerçekleşti. 22-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlikler, "Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor" temasıyla anaokulu, ilk/ortaokullarda öğrenim gören minik öğrencileri bir araya getirdi.

ekran-goruntusu-2024-04-29-134439.png

Etkinlikler kapsamında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu yaşatmak amacıyla geleneksel sanatlar ve kültürel mirasın tanıtımı yapılan etkinkiliklerde öğrencilere, el sanatlarından folklorik gösterilere kadar geniş bir yelpazede etkinlikler sunan çocuklar, kendi kültürlerine ait değerleri öğrenmenin yanı sıra yeni ilgi alanları keşfetme ve yeteneklerini geliştirme fırsatı buldular.

ekran-goruntusu-2024-04-29-134424.png

Şırnak Halk Eğitimi Merkezleri tarafından düzenlenen etkinliklere büyük bir ilgiyle izleyen veli ve öğretmenler, çocukların neşeli yüzlerini görmekten mutluluk duyduklarını belirttiler.

ekran-goruntusu-2024-04-29-134459.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.