Şırnak'ta SMA Hastası Minik Menesa Lina İçin Bağış Kampanyası

Şırnak'ta SMA Hastası Minik Menesa Lina İçin Bağış Kampanyası
Şırnak, küçük Menesa Lina için seferber oluyor! SMA hastası Menesa Lina'ya umut olmak amacıyla düzenlenecek olan bağış kampanyası, 6 Temmuz Cumartesi günü saat 16:00'da Şırnak Kent Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Tüm Şırnak halkı ve yardımseverler bu kampanyaya katılarak minik Menisa Lina'nın hayata tutunmasına destek olabilecekler.

Şırnak Halkına ve İş Dünyasına Çağrı

Şırnaklı iş adamları, sivil toplum kuruluşları (STK) ve tüm yetkililer, bu anlamlı kampanyaya davet ediliyor. Herkesin, bu zor durumda olan aileye yardım elini uzatması büyük önem taşıyor. Menesa Lina'nın hayata tutunabilmesi için gereken tedavi masraflarının karşılanması amacıyla düzenlenen bu etkinlikte, toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden birini sergileme fırsatı bulunuyor.

Birlikte Başarabiliriz

Organizatörler, tüm Şırnaklıları bu anlamlı kampanyaya katılmaya davet ediyor. Yardımseverlerin katkıları sayesinde Menisa Lina'ya umut ışığı olunabilir ve onun sağlığına kavuşması için büyük bir adım atılabilir. Şırnak halkının, geçmişte olduğu gibi bu kampanyada da birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, minik Menisa Lina'nın yanında olacağına inanıyoruz.

Her Bağış Bir Umut

Katkılarınızla, Menesa Lina'nın yaşamını kurtarabiliriz. Cumartesi günü Şırnak Kent Meydanı'nda buluşalım ve bu küçük kız çocuğuna hep birlikte sahip çıkalım. Her bağış, Menesa Lina için bir umut demek. Gelin, ona umut olalım, hayat olalım.

Unutmayın, 6 Temmuz Cumartesi günü saat 16:00'da Şırnak Kent Meydanı'nda buluşuyoruz. Bu anlamlı kampanyaya katılarak siz de Menesa Lina'nın hayatını kurtarabilirsiniz. Şırnak halkının, iş adamlarının, STK'ların ve tüm yetkililerin desteğiyle minik Menesa Lina'nın sağlığına kavuşması mümkün.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.