Şırnak`ta Sosyal Uyum Programı Ve Okul Destek Projesi

Şırnak`ta Sosyal Uyum Programı Ve Okul Destek Projesi
Şırnak Valisi Mehmet Aktaş ve eşi Sibel Aktaş, Sosyal Uyum Projesi kapsamındaki çocuklar ile Okul Destek Projesi kapsamındaki çocukların kaynaşmaları için Şırnak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler...
 

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş ve eşi Sibel Aktaş, Sosyal Uyum Projesi kapsamındaki çocuklar ile Okul Destek Projesi kapsamındaki çocukların kaynaşmaları için Şırnak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Şırnak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından, Sosyal Uyum Projesi kapsamındaki çocuklar ile Okul Destek Projesi kapsamındaki çocukların kaynaşmaları ve iki kültür arasında karşılıklı anlayış ve hoşgörünün geliştirilmesini sağlamak amacıyla Şırnak Şehri Nuh Otel’de 236 çocuğun ve ailesinin katılımıyla kahvaltı programı düzenlendi.

Şırnak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muzaffer Akçam, burada yaptığı açıklamada, çocukların sosyal ve kültürel gelişiminin önemsendiğini belirtti.

Şırnak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muzaffer Akçam, “Kurum olarak çocuklarımızın eğitim, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sunacak çalışmalara önem veriyoruz. Onların yüzlerindeki gülümseme bizleri mutlu ediyor.” dedi.

Kahvaltıya Şırnak Valisi Mehmet Aktaş ve eşi Sibel Aktaş, Tümen Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, İl Jandarma Alay Komutanı Selçuk Yıldırım ve Eşi, Çakırsöğüt Tugay Komutanı Tuğgeneral Alper Sır, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yılmaz, Vali Yardımcısı Tayfur Elbasan, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy katıldı.

Kahvaltı programı sonunda Şırnak Valisi Mehmet Aktaş tüm çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.