Şırnak`ta Yeni Yılın İlk Bebeği Cizre`de Doğdu

Şırnak`ta Yeni Yılın İlk Bebeği Cizre`de Doğdu
Şırnak'ta yeni yılın ilk bebeği saat 00.00'da Cizre Devlet Hastanesi'nde dünyaya geldi. Cizre Devlet Hastanesinde saat 00.00'da Nur bebek 3 kilo 300 gram ve 49 santimetre boyunda...
 

Şırnak’ta yeni yılın ilk bebeği saat 00.00’da Cizre Devlet Hastanesi’nde dünyaya geldi.  

  Cizre Devlet Hastanesinde saat 00.00’da Nur bebek 3 kilo 300 gram ve 49 santimetre boyunda dünyaya geldi. Selamet ve Kadir Duman çiftini tebrik edenler ise hastane yönetimi ve çalışanları ile yakınları oldu.

 

2019 yılının ilk bebeği kız çocuğu olarak Şırnak Cizre Devlet Hastanesi`nde normal doğum ile dünyaya geldi.3300 gram ve 49 cm boy ile gayet sağlıklı doğan kız çocuğuna Nur ismi verildi ve doğumu Op. Dr. Bilal İçer ve ekibi gerçekleştirdi. Doğumu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Bilal İÇER hastaLarın gayet sağlık durumlarının iyi olduğunu ve bebeklerin sağlıklı olduğunu kendisi ile birlikte doğumu gerçekleştiren tüm ebe ve Doğumhane çalışanlarına teşekkür ederek sağlık bir ekip işidir ekinimle birlikte bu günde normal yaptığımız işlerimizden biri ama bizler İçin özel olanda kendimiz de farkında olmadan saat 00;00 de doğumu gerçekleştirdiğimizdir bizi bu durumda kapıda bekleyen arkadaşlarımız bizleri uyardılar ve farkında olmadan 2019 yılın ilk bebeği karşıladığımızdır.

Selamet ve Kadir Temiz çiftinin yenidoğan bebeği Nur`a sağlıkla nice mutlu yıllar dileyen Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Serdar MONİS hastane Yönetimi adına altın taktı. Bebek babası Abdulkadir de kendileri ile bu gün bizimle ilgilenmelerinden ötürü tüm sağlık çalışanlara özelde ise Doğumhane ebelere ve Doğumu gerçekleştiren Op. Dr. Bilal İÇER`e teşekkür etttiğini belirterek hepsinden Allah razı oldun dedi. Bebeğin annesi Selamet ise bebeğimizin bizlere uğurlu gelsin sevincini paylaştığı gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.