Suriyeli Genç serinlemek için girdiği Dicle Nehrinde akıntıda kayboldu

Suriyeli Genç serinlemek için girdiği Dicle Nehrinde akıntıda kayboldu
Şırnak'ın Cizre ilçesinde serinlemek için Dicle nehrine giren Suriyeli genç akıntıya kapılarak kayboldu. Suriyeli genç için arama kurtarma ekibi, Afad,Gönüllü dalgıçlar...
 Şırnak’ın Cizre ilçesinde serinlemek için Dicle nehrine giren Suriyeli genç akıntıya kapılarak kayboldu. Suriyeli genç için arama kurtarma ekibi, Afad,Gönüllü dalgıçlar ve vatandaşlar seferber oldu.

            Mardin’den Cizre’de çalışan işçi arkadaşlarını ziyaret etmek için Cizre’ye gelen 22 yaşındaki Suriyeli Muhammed El Tamer, serinlemek için girdiği Dicle nehrinde arkadaşlarının gözü önünde akıntıya kapılarak kayboldu.

Cizre’de serinlemek için Dicle nehrine giren Suriye Vatandaşı 22 yaşındaki Muhammed El Tamer arkadaşlarının önünde akıntıya kapılarak kayboldu. Suda kaybolan genç için arama kurtarma ekibi, AFAD, Gönüllü dalgıçlar ve vatandaşlar seferber oldu.

            Cizre’ye bağlı Kurtuluş köyü karşısında bulunan Erdem Beton Mevkiinde saat 12.30 sularında serinlemek için Dicle nehrine giren Suriye Vatandaşı 22 yaşındaki Muhammed El Tamer, ziyaretine geldiği işçi arkadaşlarının gözü önünde akıntıya kapılarak kayboldu. Suriyeli Gencin suda çırpındığını gören bazı işçiler genci kurtarmak için suya atladık ancak Suriyeli genç akıntıya kapılarak gözlerden kayboldu. Çevredekilerin haber vermesi ile birlikte olay yerine Polis, Afad, itfaiye ve ambulanslar sevk edildi.

            Kısa sürede olay yerine gelen Cizre Belediyesi Su Altı Arama ve Kurtarma Ekibi ve gönüllü dalgıçlar Suriyeli genci kurtarmak için çalışmalara başladı. Olayı duyan vatandaşlar ise nehir kıyısına akın etti. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı Nehir Kıyısında vatandaşların bekleyişi sürerken Şırnak’tan da olay yerine AFAD ekibi sevk edildi.

 

           

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.