Terörün Bittiği Cizre`ye Eski Belediye Başkanından Dev Otel Yatırımı

Terörün Bittiği Cizre`ye Eski Belediye Başkanından Dev Otel Yatırımı
2015-2016 Yılları arasında yaşanan terör olayları ve operasyonlardan sonra devletin Huzur ve Güvenliği sağladığı Şırnak'ın Cizre İlçesinde eski Belediye Başkanı Kamil Atak tarafından 7 Milyon değerinde...
 

2015-2016 Yılları arasında yaşanan terör olayları ve operasyonlardan sonra devletin Huzur ve Güvenliği sağladığı Şırnak’ın Cizre İlçesinde eski Belediye Başkanı Kamil Atak tarafından 7 Milyon değerinde 3 yıldızlı bir otel yatırımı yapıldı. Dev yatırım görkemli bir şekilde hizmete açıldı.

         Cizre Eski Belediye Başkanı ve Tayan Aşireti Kanaat Önderlerinden Hacı Kamil Atak, Cizre’ye 7 Milyonluk otel yatırımı yaptı. Nur Mahallesi İdil Caddesi üzerinde yapılan 3 yıldızlı otel görkemli bir şekilde hizmete açıldı.

         Otel açılışına Şırnak Vali Yardımcısı Tunahan Efendioğlu, Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan, Eski Belediye Başkanı ve Tayan Aşireti Kanaat Önderi Hacı Kamil Atak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, İlçe Emniyet Müdür Vekili Alptekin Özgen, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halil Yaşar Güzel, Cizre TSO Başkanı Salih Sefinç, Ak Parti il ve İlçe Başkanları, İşadamları, Kanaat Önderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

         İdil Caddesi üzerinde düzenlenen açılış töreni Kuran’ı Kerim’den ayetlerin okunmasına müteakiben Mevlidi Şerif’in okunması ile başlandı. Akabinde konuklara yemek ikramı yapıldı.

        

Dev Yatırıma Görkemli Açılış

         Cizre Eski Belediye Başkanı ve Tayan Aşireti Kanaat Önderlerinden Hacı Kamil Atak tarafından yaptırılan 3 yıldızlı otelin açılışını Şırnak Vali Yardımcısı Tunahan Efendioğlu,Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan,İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ve Ak Parti Şırnak İl Başkanı Halil İbrahim Erkan ile birlikte gerçekleştirdi.Kurdele kesimi sonrası davetliler oteli gezdi.

 

Yatırımların önünü açmak için ne gerekiyorsa yapacağız

         Davetli ve Misafirlerle oteli gezdikten sonra yapılan yatırım ile ilgili kısa bir açıklama yapan Şırnak Vali Yardımcısı Tunahan Efendioğlu; “Bu otelimiz ile ilçemize çok güzel bir tesis kazandırıyoruz. Bu tesisin yapılmasında katkıları olanlara teşekkür ediyoruz. Cizre’miz büyük bir kent olma yolunda adım adım ilerliyor.” dedi.

         Efendioğlu,”Kayyumumuz ve aynı zamanda İlçe Kaymakamımız yatırımcılarımıza gereken destekleri sunuyorlar. Bizlerde hem devlet olarak hem hükümet olarak tüm yatırımlara desteğimiz sonsuz. Onların önünü açmak için gerekli olan işlemlerde ne gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız. Yeter ki Şırnaklılar, Cizreliler burada olsun. Paşamız, İl Emniyet Müdürümüz, Kayyumumuz, Yatırımcımız burada ve diğer yatırımcılarımızı bekliyoruz. Demek ki burada yatırımlar burada çok güzel bir şekilde yapılabiliyor.” dedi.

 

Cizre’nin ekonomi ve gelişimine katkı sağlamak için bu yatırımı yaptık

 

Yapılan yatırımın Cizre’ye hayırlı olmasını dileyen Cizre Eski Belediye Başkanı ve Tayan Aşireti Kanaat Önderi Hacı Kamil Atak,”Devletin ilçede sağlamış olduğu huzur ve güven ortamından sonra bizde ilçe ekonomisine gelişimine katkıda bulunmak için elimizi taşın altına koyarak Cizre’ye bu yatırımı yaptıklarını söyledi.”

Cizre geçmişte yaşanan olaylardan dolayı herhangi bir gelişmenin olmadığına vurgu yapan Atak,”devletimizin ve hükümetimizin kararlı duruşu ile birlikte hem ilçedeki terör olaylar bitti. İlçede huzur ve güven ortamı sağlandı. Huzur, Güven ve istikrar ortamı ile birlikte ilçemizde gelişmeye başladı. Bizde bu gelişmeye katkıda bulunmak amacıyla hükümetimizin ve Cumhurbaşkanımızın sayesinde ilçemize bu yatırımı yaptık. Rabbim bir daha bu huzuru ve birlik beraberliği bozdurmasın. Bu anlamda bu yatırımı gerçekleştirmemde yardımcı olan Cumhurbaşkanımıza, İçişleri Bakanımıza, Eski Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, Valimize ve Kaymakamımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Cizre’yi muhasır medeniyetlerin üstüne çıkarmayı hedefliyoruz

 

Yatırımlara ekonomist gözüyle baktığını ifade eden Ak Parti Şırnak İl Başkanı Halil İbrahim Erkan,yatırımların varlık gösterebilmesi ve kent ekonomisinin gelişmesi serbest dolar ekonomisine bağlı.Yatırım ve girişimciye huzur ve güven ortamı gerekiyor.Bizler yaşadığımız coğrafyayı kadim şehir Cizre’yi,Şırnak’ı muhasır medeniyetlerin üstüne çıkarmayı hedefliyoruz.Ama bu huzur ve güven ortamı sağlanmadan doğal olarak bu yatırımlarda aksar.Ama operasyonlardan sonra Cizre o huzuru yakaladı ve yatırımlarda bir o kadar gelişti.İstikrar ortamının gelmesi ile beraber esnafların yatırımları ne kadar da arttı.İnşallah bu çerçevede biz devletimize ve hükümetimize sonuna kadar güveniyoruz.İstikrar sağlanacak,yatırımlarda artacak Cizre o hakkettiği eski köklü medeniyetine tekrardan kavuşacaktır.

 

        

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.