TSO Başkanı Sefinç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nü Kutladı

TSO Başkanı Sefinç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nü Kutladı
Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Sefinç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Sefinç mesajında, Demokrasinin güçlenmesi, sağlıklı...
 

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Sefinç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

Başkan Sefinç mesajında, Demokrasinin güçlenmesi, sağlıklı bir kamuoyunun oluşmasının basın özgürlüğüyle mümkün olduğunu ifade ederek "Özgür basın tarafsızlıktan ödün vermeden doğru haberle kamuoyunu bilgilendirdiği sürece biz gerçek basın özgürlüğünden ve gerçek demokrasiden bahsedebiliriz.

Evrensel meslek ilkeleri; kamu yararı, özel hayata saygıyı, hukukun temel ilkelerini üstün tutan bir anlayışla buluştuğu zaman halkın basına duyduğu güven daha da artacaktır. Ve basının da kamuoyu nezdinde itibarı daha da pekişecektir” dedi.

Basın çalışanlarının bu çok önemli ve güç görevi yerine getirirken, karşılaştıkları her türlü olumsuz koşullara rağmen görevlerini fedakârlıkla yaptıklarına dikkat çeken Başkan Sefinç; “Haber peşinde koşarak her türlü zorluğa göğüs geren çalışan gazeteciler, takdiri fazlasıyla hak ediyorsunuz, bu anlamda, başta Cizre’mizde görev yapan değerli basın çalışanları olmak üzere, tüm gazetecilerin 10 Ocak gazeteciler gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.