Vali Aktaş, Şırnak`ta Yapılan Konutları İnceledi

Vali Aktaş, Şırnak`ta Yapılan Konutları İnceledi
Şırnak'ta TOKİ tarafından 5 bin 676 konut, bin dükkan ve çok sayıda taziye evi ile caminin yapım çalışmaları devam ederken, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, çalışmaların devam ettiği şantiye...
 

Şırnak’ta TOKİ tarafından 5 bin 676 konut, bin dükkan ve çok sayıda taziye evi ile caminin yapım çalışmaları devam ederken, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, çalışmaların devam ettiği şantiye alanlarını ziyaret edip, firma yetkilileriyle bir araya geldi.

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Çevre ve Şehircilik tarafından yapılan TOKİ konutlarındaki son aşamaları inceleyip bilgi aldı. Terörün yakıp yıkarak evsiz bıraktığı Vatandaşların çok yakında yeni evlerine kavuşacaklarını vurguladı. Devlet her zaman vatandaşının yanında olacağını belirtti.

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu ve Çevre ve Şehircilik Müdürü Yavuz İlker ile birlikte, şehir merkezinde devam eden çalışmaları yerinde denetleyerek, devam eden çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

Şırnak Merkezde terör mağdurları için TOKİ tarafından 5 bin 676 konutun yapımına devam edilirken, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş konutların yapımında gelinen son aşamayı öğrenmek ve çalışmalara ilişkin bilgi almak üzere şantiye alanını gezerek, yetkililerle bir araya geldi. Burada bir süre şantiye alanını denetleyen Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, konutların tamamlandığı noktalarda peyzaj ve çevre düzenlemesine ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, yeni yapılan çalışmalar ve şehrin yeniden inşasına ilişkin vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Çalışmaları büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını söyleyen vatandaşlar, Şırnak için hayata geçirdiği projeler ve göstermiş olduğu gayretlerden dolayı Şırnak Valisi Mehmet Aktaş’a teşekkür etti.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.