Yol Yenileme Ve Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Yol Yenileme Ve Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor
Şırnak Kent Merkezinde Yol Yenileme ve Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor. Şırnak Belediye Başkanlığı yol asfaltlama çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Şırnak Belediyesi ekipleri, sıcak asfalt ile...
 

Şırnak Kent Merkezinde Yol Yenileme ve Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor. Şırnak Belediye Başkanlığı yol asfaltlama çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Şırnak Belediyesi ekipleri, sıcak asfalt ile yolları yeniliyor.

 

Sezonun başlaması ile birlikte yol yapım çalışmalarına hız veren Belediye Başkanlığı, kış aylarında deforme olan yollarda yenileme çalışması başlattı, alt yapısı tamamlanan caddelerde ise sıcak asfalt serimine geçti. A.Gaffar Okan, Cizre ve Uludere Caddelerinde eş zamanlı başlatılan yenileme ve sıcak asfalt serimini yerinde denetleyen Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

 

Yol yapım çalışmalarına ilişkin bir açıklama yapan Başkan Bedirhanoğlu, daha önce uzun yıllar çalışma yapılmayan ve yıpranan yolları asfaltladıklarını dile getirerek, “Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yıpranan yolları tekrardan onardık, caddelerimizi bir kez daha asfaltladık. Vatandaşlarımızın taleplerine önem verdiğimiz gibi her zaman vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.