Yüzbaşı Mustafa Erdal Ve Güvenlik Korucusu Dündar Page Cizre`de Dualarla Anıldı

Yüzbaşı Mustafa Erdal Ve Güvenlik Korucusu Dündar Page Cizre`de Dualarla Anıldı
Şırnak-Cizre Karayolunda yol güvenliğini sağlarken PKK'lıların saldırısı sonucu şehit olan Şehit Jandarma Yüzbaşı Mustafa Erdal ve Güvenlik Korucusu Dündar Page, ölümlerinin 1.yıldönümünde...
 

Şırnak-Cizre Karayolunda yol güvenliğini sağlarken PKK’lıların saldırısı sonucu şehit olan Şehit Jandarma Yüzbaşı Mustafa Erdal ve Güvenlik Korucusu Dündar Page, ölümlerinin 1.yıldönümünde Cizre’de okunan Mevlitle dualarla anıldı.

Şırnak’ın Cizre İlçesinde 1 Ekim 2017 tarihinde yeni Şırnak-Cizre Karayolunda yol güvenliğini sağlayan asker ve güvenlik korucularına yönelik PKK’lılar tarafından yapılan saldırıda şehit olan Jandarma Yüzbaşı Mustafa Erdal ve Güvenlik Korucusu Dündar Page, şahadetlerinin 1.yıldönümünde Cizre’de dualarla anıldı.

         İlçe jandarma komutanlığı tarafından Şehitler için verilen Mevlit programı ve anma programı Şehit Jandarma Yüzbaşı Mustafa Erdal ve Güvenlik Korucusu Dündar Page ve tüm şehitler için Kuran-ı Kerim Tilavetinin ardından okunan Mevlid-i Şerif ile başladı. Akabinde şehitler için dualar edildi. Programda şehit yakını küçük bir kızın okuduğu şiir salonda duygusal anlar yaşatırken,bir şehit yakını ise gözyaşlarına hakim olamadı.Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halil Yaşar Güzel masaları tek tek dolaşıp,şehit ve gazi yakınları ile yakından ilgilendi.

Cizre Öğretmen Evinde düzenlenen Mevlit ve Anma Programına katılan Şehit Güvenlik Korucusu Dündar Page`nin kuzeni ve Korucu Başı Emin Negir:” ülkemizin ayakta durmasına ve bugünlere gelmesi için şehit olan başta Şehit Yüzbaşı Mustafa Erdal ve Güvenlik korucusu Dündar Page başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve saygı ile anıyoruz.” dedi.

         Negir, " Geçen yıl Jandarma Yüzbaşı Mustafa Erdal ve kuzenim Dündar Page Şırnak Cizre Karayolunun güvenliğini sağlarken PKK’lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit oldular.Ancak biz yine mücadelemizden vazgeçmedik ve vazgeçmeyeceğiz.Bugünde Jandarma Yüzbaşı Mustafa Erdal ve kuzenim Güvenlik korucusu Dündar Page’nin şahadetlerinin birinci yıldönümünde kendilerini dualarla andık.Bu vesile ile bu programın düzenlenmesinde emekleri olan İl ve İlçe Jandarma Komutanlarımıza,Garnizon Komutanımıza ve Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanımıza şehit yakınları adına teşekkür ediyorum.” dedi.

         Programa, Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan,İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım,İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy,İlçe Jandarma Komutanı İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halil Yaşar Güzel,İlçe Emniyet Müdürü Güngör Yıldız, Şırnak Şehit Gazi ve Köy Korucuları Federasyonu Başkanı Mehmet Güngör,Tayan Aşireti Lideri Kamil Atak,Şehit yakınları ve kurum müdürleri katıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.