AFAD Şırnak İl Müdürü İşlek’ten Cizre Kaymakamı Demir’e Ziyaret

AFAD Şırnak İl Müdürü İşlek’ten Cizre Kaymakamı Demir’e Ziyaret
Şırnak İl Afet ve Acil Durum Müdürü Muzaffer İşlek,Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir'i makamında ziyaret etti. Şırnak İl Afet ve Acil Durum Müdürü...

Şırnak İl Afet ve Acil Durum Müdürü Muzaffer İşlek,Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir'i makamında ziyaret etti.

Şırnak İl Afet ve Acil Durum Müdürü Muzaffer İşlek, Cizre İlçe Kaymakam'ı ve Cizre Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret kapsamında Şırnak İRAP( İl Risk Azaltma Plani) içinde bulunan ve Cizre ilçesinde Afet riski taşıyan eylemler(Deprem, Sel, Heyelan, Kaya Düşmesi vb) ile birlikte aciliyet arz eden kırmızı eylemlerin bertaraf edilmesi, uygulanması gibi konular hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Büyük çaplı trafik kazalarında olay yeri Yönetimi ve Koordinasyonu sağlanması için paydaş kurumların (İlçe Jandarma, İlçe Emniyet, İtfaiye ve Ambulans) personeline verilecek eğitimin detayları da görüşüldü.

Cizre ve vatandaşların can ve mal güvenliği açısından hayatı önem taşıyan faydalı bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden AFAD İl Müdürü Muzaffer İşlek, Şirnak Afet ve Acil Durum Müdürlüğü olarak; Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sayın Nazlı Demir hanımefendiye başarı dileklerimizle birlikte tüm Cizre halkına Afetsiz günler dileriz.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.