Cizre Belediyesi Erkek Voleybol Takımı Efeler Ligi Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor

Cizre Belediyesi Erkek Voleybol Takımı Efeler Ligi Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor
Türkiye Voleybol 1. Ligi B Grubunda mücadele eden Cizre Belediyesi Erkek Voleybol Takımı, Play-Off ilk maçında deplasmanda Hatay Spor'u 3-0 yendi. Türkiye Voleybol 1. Ligi B Grubunda mücadele...

Türkiye Voleybol 1. Ligi B Grubunda mücadele eden Cizre Belediyesi Erkek Voleybol Takımı, Play-Off ilk maçında deplasmanda Hatay Spor'u 3-0 yendi.

Türkiye Voleybol 1. Ligi B Grubunda mücadele eden Belediyemiz Erkek Voleybol Takımı, play-off ilk final karşılaşmasında rakibi Hatay Büyükşehir Belediye spor'u 3-0 yenerek büyük bir başarıya imza attı.

Başantrenör Cenk Yılmaz yönetimindeki Filenin Ejderleri zorlu rakibini 25-27, 23-25, 17-25'lik setlerle mağlup etti.

Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu zorlu müsabakayı kazandıklarından dolayı mutlu olduklarını belirterek şunları kaydetti:“Zorlu Hatay Büyük Şehir Belediyesini yendiğimiz için çok mutluyuz. Sporcu ve antrenörlerimiz tebrik ediyorum. Takımımız ligin başından beri aynı parola ile devam ediyor. İnşallah bu sene efeler ligine çıkacağız. Maddi manevi olarak takımımızın yanındayız bu konuda tüm hemşehrilerimin desteklerini esirgememelerini diliyor, takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.