Cizre’ye Yeni Atanan Öğretmenler ile Söyleşi Programı Düzenlendi

Cizre’ye Yeni Atanan Öğretmenler ile Söyleşi Programı Düzenlendi
Eski ABD Başkanı Bill Clinton'ın düzenlediği 2021 Global Teacher Prize yarışmasında dünyanın en iyi 50 öğretmeni arasına giren Selçuk Yusuf Aslan, Kaymakamlık konferans salonunda öğretmenlik...

Eski ABD Başkanı Bill Clinton'ın düzenlediği 2021 Global Teacher Prize yarışmasında dünyanın en iyi 50 öğretmeni arasına giren Selçuk Yusuf Aslan, Kaymakamlık konferans salonunda öğretmenlik mesleğine ilk defa başlayan öğretmenlerle söyleşi programı düzenlendi.

Konferans salonunda düzenlenen programa Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke ve ilk defa mesleğe atanan Öğretmenler katıldı.

Programda konuşma yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, yeni atanan öğretmenlerle ilçemizdeki eğitim kadrosunun daha da güçlendiğini; Kaymakamlık, Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak imkânlar dâhilinde her zaman öğretmenlerin yanında olacaklarını ve her konuda kapılarının kendilerine açık olacağını belirtti. Kaymakam Tunç, göreve yeni başlayan bütün öğretmenlerimize başarılar diledi.

Program, Global Teacher Prize yarışmasında dereceye giren Selçuk Yusuf Arslan'ın yeni atanan öğretmenler için yaptığı söyleşi ile devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.