DİCLE KALKINMA AJANSINDAN 2022 YILI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI

DİCLE KALKINMA AJANSINDAN 2022 YILI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI
Dicle Kalkınma Ajansının, TRC3 Bölgesinde (Şırnak, Mardin, Batman ve Siirt) girişimciliğin geliştirilmesi amacıyla “Rekabet İkliminin Geliştirilmesi Finansman Destek Programı” kapsamında toplamda 15...

Dicle Kalkınma Ajansının, TRC3 Bölgesinde (Şırnak, Mardin, Batman ve Siirt) girişimciliğin geliştirilmesi amacıyla “Rekabet İkliminin Geliştirilmesi Finansman Destek Programı” kapsamında toplamda 15 Milyon TL tutarında mali destek programı ilanına çıktı.

Dicle Kalkınma Ajansının, TRC3 Bölgesinde (Şırnak, Mardin, Batman ve Siirt) girişimciliğin geliştirilmesi ile işletmelerin ulusal ve uluslararası alanda rekabet gücünün artırılması suretiyle bölgesel rekabet ikliminin iyileştirilmesine katkı sağlama amacıyla 2022 yılı Rekabet İkliminin Geliştirilmesi Finansman Desteği Programı başladı.

Dicle Kalkınma Ajansı, 2022 yılı mali destek programları çerçevesinde kâr amacı güden gerçek ve tüzel kişilere yönelik olarak “Rekabet İkliminin Geliştirilmesi Finansman Destek Programı” kapsamında toplamda 15 Milyon TL tutarında mali destek programı ilanına çıktı. Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden son başvuru zamanı 23 Haziran. Programların başvuru rehberlerine ve diğer ilgili dokümanlara Ajans internet sitesinden (www.dika.org.tr) ulaşılabilir.

2022 Yılı Rekabet İkliminin Geliştirilmesi Finansman Destek Programı (TRC3/22/RİGE)

Program Bütçesi: 15.000.000

Asgari proje bütçesi: 250.000 TL

Azami proje bütçesi: 2.000.000 TL

Destek Oranları: Destek kapsamında 24 ay vadeli, 3 ay geri ödemesiz ve sonrasında üçer aylık dönemlerle geri ödemeli kredi tutarı karşılığında ödenmesi beklenen finansman giderinin tamamı (%100) Ajans tarafından karşılanacak.

Programın Uygulanacağı İller: Program, TRC3 Bölgesi'nin (Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt) tümünü kapsamakta.

Programın Genel Amacı: Bölgede girişimciliğin geliştirilmesi ile işletmelerin ulusal ve uluslararası alanda rekabet gücünün artırılması suretiyle bölgesel rekabet ikliminin iyileştirilmesine katkı sağlanması

Programın Özel Amacı: Programın özel amacı; istihdamın ve işletmelerin rekabet gücünün artırılması için gerekli fiziki ve teknolojik altyapının geliştirilmesi, işletmelerde üretim ve hizmet kalitesinin geliştirilmesi, ürün çeşitliliğinin artırılması ile ihracatın ve turizm gelirlerinin artırılmasıdır.

Uygun Başvuru Sahipleri:

TRC3 Bölgesi'nde (Mardin, Batman, Siirt, Şırnak) faaliyet gösteren kâr amacı güden gerçek ve tüzel kişiler Başvuru Sahibi olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.