İŞ İNSANI SÜLEYMAN ÇAĞLI,TSO BAŞKANLIĞINA ADAY OLMADIĞINI AÇIKLADI

İŞ İNSANI SÜLEYMAN ÇAĞLI,TSO BAŞKANLIĞINA ADAY OLMADIĞINI AÇIKLADI
Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık seçimine kısa bir süre kalırken, Başkan Adayları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.Cizre TSO Eski Başkanı ve DAİB Başkan Yardımcısı Süleyman...

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık seçimine kısa bir süre kalırken, Başkan Adayları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.Cizre TSO Eski Başkanı ve DAİB Başkan Yardımcısı Süleyman Çağlı,Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olmadığını açıkladı.

2013-2018 yılları arasında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını yürüten Cizreli İş İnsanı Süleyman Çağlı, Cizre Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanlık seçimlerinde Başkan Adayı olmadığını açıkladı.

Çağlı yaptığı açıklamada şunları ifade etti;Yaklaşan Cizre Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanlık seçimlerinde şahsımın ve ekip arkadaşlarımın adaylığı hakkındaki söylentilerden dolayı bu açıklamayı yapmamız hasıl olmuştur.Öncelikle gerçekleşecek olan seçimin hayırlara vesile olmasını diliyor,gönlünden bizim aday olmamızı geçiren ve bizi bu göreve laik gören tüm dostlarımıza gösterdikleri itimat ve teveccühe şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

Israrla istenmek, beğenilmek, takdir görmek bir insan için çok güzel bir duygu olduğuna vurgu yapan Çağlı,Bu makamlara bizleri tekrar layık gören, hizmetlerimizin devam etmesini arzulayan sizler gibi değerli dost ve arkadaşlarımın olması bana onur veriyor.Hepinizin bildiği üzere 2013 yılında Üyelerimizin teveccühü ile devir aldığımız Cizre Ticaret Sanayi Odası Başkanlığımız döneminde ve yine sizlerin teveccühü ile 2018 yılında devir ettiğimiz dönemin sonrasından bugüne kadar kadim şehrimiz Cizre'yi daha iyi bir noktaya taşımak için elimizden gelen gayreti gösterdik ve hiç bir zaman sorumluluktan kaçmadık.

Makamlar gelip geçicidir dedik asla şehrimize insanlarımıza küsmedik kırılmadık. Rabbime şükürler olsun imkan verdi bizde sizlere hizmet ettik. Siz değerli halkımızın malumudur karşılık beklemeden elimizden geldiğince her yerde derdinize derman olmaya çalıştık, gerektiğinde ailemizden işimizden feragat edip sorunlarınızı çözme noktasında gayret gösterdik ve size hizmet etmekten geri durmadık. Bunu yapmaktan da her zaman mutluluk ve şeref duyduk.

Şunu bilmenizi isterim bundan sonrada aynı heyecan ve aynı istekle sizlere hizmet etmekten ve şehrimizin geleceği için sorumluluk almaktan kaçmayacağız. Birlik beraberlik içerisinde şehrin tüm dinamikleri ile i şehrimizi güzelleştirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Bir kardeşiniz olarak bu şehrin bir evladı olarak her daim sizlerin emrinde olacağımı buradan belirtmek istiyorum.

“Bu makamlar hizmet için vardır ve öyle olmalıdır.”

Çağlı, Her platformda dile getirmişimdir “Bayrağı daha yükseklere taşımak isteyenlerin talip olması gereken makamlar olmalıdır.” “Makamdan güç almak isteyenlerin değil, makama güç katmak isteyenlerin yeri” olmalıdır. Zihninde bu düşünceleri taşıyan genç arkadaşlarımın aday olması temennimdir.

TSO Başkanlığına Aday değilim

Çağlı,”yaptığımız istişareler ve bir düşünme süreci sonunda, bu makama olan saygımızdan ve hizmet bayrağını daha ileri bir noktaya taşıyacak gençlerimize fırsat vermemiz gerektiği inancıyla, hali hazırda devam eden görev ve sorumluluklarımızıda göz önünde bulundurarak bu dönem aday olmamaya karar vermiş bulunmaktayız. Başta Bugüne kadar benden desteklerini esirgemeyen her zaman yanımda olan yol arkadaşlarıma, aileme, akrabalarıma, fikirlerleri ve tecrübeleri ile bize destek olan büyüklerime ve Cizre'mizin gelişmesinde katkı sunam tüm hemşerilerime minnet duygularımı iletiyorum.Bizleri bu göreve laik gören tüm dostlarımızın anlayışına sığınıyor selam ve saygılarımı arz ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.