MİLLİ EĞİTİM MÜDİRESİ ŞENER BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

MİLLİ EĞİTİM MÜDİRESİ ŞENER BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
Şırnak İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, Şırnak'ta bulunan bazı okulları ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İstiklal İlkokulunda incelemelerde bulunan Müdire Şener'e İl Milli Eğitim...

Şırnak İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, Şırnak'ta bulunan bazı okulları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İstiklal İlkokulunda incelemelerde bulunan Müdire Şener'e İl Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Zeyrek eşlik etti. Okul binalarını, derslikleri ve okulun Z-Kütüphanesini gezen İl milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, inşaatı biten İstiklal İlkokulunu ziyaret ederek yapılan hazırlıkları yerinde incelendi. İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, kendisini karşılayan okul yönetimleriyle hasbihal etti.

Okul binalarını gezen Şener, okul yönetimlerine binada eksikleri tamamlanmayan bölümlerin hazır hale getirilmesi için önerilerde bulundu. Salgın sürecinde uyulması gereken tedbirleri bir kez daha hatırlatarak kendilerinden öneri ve taleplerini aldı. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra iyi dilek ve temenniler ile ziyaret sonlandırıldı.

Nazmiye Demirel Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Maske Yapım Atölyesi Ve Yiyecek İçecek Atölyesinde incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener daha sonra Nazmiye Demirel Kız Pansiyonunu ziyaret etti.

Okul yönetimi ve atölyede çalışan personellerle maske yapım aşamaları hakkında bilgilendirmelerde bulunularak personeller ile sohbet edildi. Bu zorlu pandemi sürecinde ülkeye destek olmak ve maske ihtiyacını karşılamak için çalışan mesleki ve teknik anadolu lisesi atölyesinin aktif bir şekilde üretime devam ettiği belirtildi. İl Milli Eğitim Müdire Nazan Şener, yiyecek ve içecek atölyesini sonrasında Nazmiye Demirel Kız Pansiyonunu gezerek incelemelerde bulundu.

Öğretmenevi binasında yapılan tadilat çalışmaları yerinde inceleyen Müdire Şener yönetimden gerekli bilgiler alarak fikir alışverişinde bulundu. Yapılan incelemelerde kendisine İl Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Zeyrek eşlik etti. Kurum yönetimi ve personelin öneri ve talepleri alınarak ziyaret, iyi dilek ve temenniler ile sonlandırıldı.

Şırnak İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan ŞENER, okul ziyaretleri kapsamında Silopi ilçesine bağlı Doruklu İlk-Ortaokulunu ve İstiklal İlk-Ortaokulunu ziyaret etti.

Ziyaretlerde kendisine İl Milli Eğitim Şube Müdürü Selman ÇİFÇİ, Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat BİLEN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Metin SÖNMEZ ve Bilal GÜNGÖRMÜŞ de eşlik etti. İl Milli Eğitim Müdire Nazan ŞENER, sınıfları gezerek öğrencilerle bir süre sohbet etti. Burada öğrencilere hitap eden İl Milli Eğitim Müdiresi "Milli Eğitim Müdürlüğü olarak sizin başarınız ve yarınlara daha iyi hazırlanmanız; daha iyi bir geleceğe sahip olmanız için sürekli bir gayret içindeyiz. Bu süreci atlatana kadar maske, sosyal mesafe ve hijyenimize dikkat etmeliyiz. Daha güzel bir gelecek için okul size bu ortamı sağlarken sizin de daha çok çalışıp yarınlara daha iyi hazırlanmanız gerekmekte. Kendini ifade etmenin en iyi yolu bol kitap okumaktır, sizlerden isteğim bolca kitap okuyun" ifadelerinde bulundu.

Sınıfları gezen İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan ŞENER, daha sonra öğretmenler odasında okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya geldi. Burada öğretmenlerle sohbet eden ve görüş, önerilerini dinleyen İl Milli Eğitim Müdiremiz, dikkat edilmesi gereken hususları da hatırlatarak 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönemi'nin hayırlı olmasını diledi ve karşılıklı iyi temenniler ile ziyaretleri sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.