ÖDEMELERİNİ ALAMAYAN FUTBOLCULAR ANTRENMANA ÇIKMAMA KARARI ALDI

ÖDEMELERİNİ ALAMAYAN FUTBOLCULAR ANTRENMANA ÇIKMAMA KARARI ALDI
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Şırnak İdman Yurdu oyuncuları ve Teknik ekibi ödemelerini alamadıkları için Cuma gününe kadar antrenmana çıkmama...

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Şırnak İdman Yurdu oyuncuları ve Teknik ekibi ödemelerini alamadıkları için Cuma gününe kadar antrenmana çıkmama kararı aldı. Şırnak İdman Yurdu oyuncuları ve Teknik ekibi Sorunların devam etmesi halinde ise Pazar günü oynanacak olan Van Yolspor maçına ise çıkmayacaklarını belirttiler.

Pazar günü sahasında Van Yolspor ile karşılaşacak Şırnak İdman Yurdu futbolcuları, yaşadıkları sıkıntılara dikkati çekmek için antrenmana çıkmama kararı aldı. Devam eden lig'de oynadığı 8 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan Şırnak İdman Yurdu, 19 puanla 3. Sırada bulunuyor.

‘ŞUAN YALNIZIZ'

Şırnak İdmanyurdu Spor kaptanı Nejdet Şahin, sporcuların gösterdikleri özveri ile takımın buralara geldiğini belirterek, ilk başlarda herkesin ‘yanınızdayız' dediklerini ancak şuan yalnız bırakıldıklarını ifade etti.

Şırnak İdmanyurdu Spor kaptanı Nejdet Şahin; “7 ekimden bu yana kurulan Şırnakspor takımın bazı sorunları vardı. Lige kısa bir zaman varken hazırlandık. Gün geçtikte sporcuların vermiş olduğu özverilerle takımın şuan 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle takım 3'üncü sırada şuan. Yalnız bu zaman zarfı içerisinde yönetim olarak sporculara ödenen paraların bir kısmının ödenmediği, içeride yaklaşık 5-6 primin olması, maç başlarının olmasından dolayı biz sporcular zorlanıyoruz. Takım olarak sadece bir kişiye bağlı kalmış durumdayız. Biz mülkü amirlerimizden yardım bekliyoruz. İş adamlarımızdan yardım bekliyoruz. Sayın valimizden, belediye başkanımızdan yardım bekliyoruz. İlk başlarda herkes gelip maddi manevi yanınızdayız dedi. Şuan bakıyoruz yalnızız. Tek başımıza kalmışız. Tek bir kişinin sırtından geçiniyor takım. Bu zaman zarfı içerisinde takım olarak almış olduğumuz karar. Cuma gününe kadar kesinlikle antrenmana çıkmayacağız. Gerekenler yapılmadığı takdirde de Pazar günü maça çıkmayacağız” dedi.

Teknik Direktörü Hüseyin Batur, takıma sahip çıkılmasını istedi.

Takımın Teknik Direktörü Hüseyin Batur; “Bizler Şırnak İdmanyurdu Spor teknik ekibi olarak futbolcularımızın almış olduğu kararın arkasında olduğumuzu beyan ediyoruz. yaklaşık 3 aydan beridir biz buradayız. Şırnak şehir olarak belli bir süreçten geçti. Yaklaşık 4-5 yıldan beri. Ve yeni bir yapılanma içerisine girdi. Bizler hem teknik ekip, hem de sporcu kardeşlerimizle bu yola çıkarken bu şehrin 10 yıldır beklediği şampiyonluk özlemini sonlandırmak istedik. Yeniden yapılanmaya başlayan şehirde genç kardeşlerimizin geleceğine umut olmak için taşın altına maddi manevi herşeyimizi koyduk. 3 aylık süre zarfından yönetimimizin yapmış olduğu bir kısım ödemeler oldu, sporcu kardeşlerimize. Bunun yanında biriken maç başları, prim ve transfer taksitleri şuan ödenmemiş durumda. Sporcularımızın almış olduğu Cuma gününe kadar idmana çıkmama kararı ve ödemeler yapılmadığı takdirde Pazar günü de maça çıkmayacakları kararlarını bize illettiler. Bizlerde sporcu kardeşlerimizin arkasındayız. Futbol tek bir kişinin taşıyacağı bir şey değil. Şırnakspor bu şehrin takımı. Biz sayın valimizden, belediye başkanımızdan, il başkanımızdan ve Şırnak'ın önde gelen işadamlarından bir an önce Şırnakspora sahip çıkmalarını ve ödemelerin yapılmasını istiyoruz. Türkiye'nin her ilinden sporculara sahibiz. Şırnak şehrinin tanıtımında Şırnak sporun çok önemli bir rol oynadığını biliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.