ŞIRNAK’TA 12. TARIM ORMAN ve İNSAN FOTOĞRAF SERGİSİ DÜZENLENDİ

ŞIRNAK’TA 12. TARIM ORMAN ve İNSAN FOTOĞRAF SERGİSİ DÜZENLENDİ
12. Tarım Orman Ve İnsan Fotoğraf Sergisi Şırnak İl Müdürlüğü Yerleşkesinde Yapıldı Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği,...

12. Tarım Orman Ve İnsan Fotoğraf Sergisi Şırnak İl Müdürlüğü Yerleşkesinde Yapıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği, Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye hak kazanan fotoğrafların yer aldığı sergi Şırnak Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde Şırnaklılarla buluştu.

12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması, “Genel”, “Çiftçi”, "Öğrenci", “Tarım ve Orman Bakanlığı Çalışanları”, “Denizbank Çalışanları” ve bu yılın konusu olan “Çiftçi Varsa Hayat Var” olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleştirildi.

Toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesi amaçlanan serginin açılışına; Şırnak Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürümüz Selman Demirel, Meteoroloji Müdürü Bedri Ürper, Ticaret İl Müdürü Mehmet Emin Yıldırım, İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Hurşit ACAR, kurum yöneticileri ve personelleri ile vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.